Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen vazgeçmeyeceksin her gün test yapmaktanMerhaba hamilelik belirtilerim var ama kaset test yaptım bugn negatif çıktı adetime daha 8 gün var ondan mı acaba birde adetimden 14 gün öncede erken gebelik testi yapmıştım oda negatif çıkmıştı çok erken yaptgm için mi acaba
Hayır bilmiyorum şansa tutarsa artık diye her ayın 17. De oluyorum ne zaman oluyor acaba yumurtlamamNe zman yumurtladıgnızı biliyormusnuz
Yaa meraktan napimsen vazgeçmeyeceksin her gün test yapmaktan![]()
iyi öyle erkenden yap yap üzül madem ne diyeyimYaa meraktan napimbir hafta kaldı reglime
Peki reglimden 3 gün önce erken gebelikte çıkar mıiyi öyle erkenden yap yap üzül madem ne diyeyimdaha erken gebelik testinde bile çıkmaz ondan geçtim belki kanda bile çıkmaz gebelik şuan
6 gün önceye kadar çıkacağını idda ediyor test,Peki reglimden 3 gün önce erken gebelikte çıkar mı
İnşallah merakımdan bekleyemiyorum iştee heralde 14 gün önce gebelik belli mi olur.. Acele etmeyin regli bekleyin vardır inşallah
Evet bende öyle biliyorum ama bazen yanıltıcı olablyrmş6 gün önceye kadar çıkacağını idda ediyor test,
bana kalırsa adetin 2 gün geçmesini bekle derim ama sen yarın yine test yaparsın 6 gün önceden de erken gebelik başlarsın her günEvet bende öyle biliyorum ama bazen yanıltıcı olablyrmş
Merhaba hamilelik belirtilerim var ama kaset test yaptım bugn negatif çıktı adetime daha 8 gün var ondan mı acaba birde adetimden 14 gün öncede erken gebelik testi yapmıştım oda negatif çıkmıştı çok erken yaptgm için mi acaba
Adetin den 14 gun once test yapmak yerine, esinle degerlendırme yapsan daha guzel olurMerhaba hamilelik belirtilerim var ama kaset test yaptım bugn negatif çıktı adetime daha 8 gün var ondan mı acaba birde adetimden 14 gün öncede erken gebelik testi yapmıştım oda negatif çıkmıştı çok erken yaptgm için mi acaba
Zaten eşimle hergün neredeyse değerlendirme yapıyorumAdetin den 14 gun once test yapmak yerine, esinle degerlendırme yapsan daha guzel olurcunku yumurtlama doneminde oluyorsun.. Adetine 3 gun kalaya kadar da test yapma, Bosuna uzulursun
Öyle yapıcam canım bu sefer hergün ilişki oluyor bizde bi sakıncası olur mu acaba zararıbana kalırsa adetin 2 gün geçmesini bekle derim ama sen yarın yine test yaparsın 6 gün önceden de erken gebelik başlarsın her günşaka bi yana boşuna üzüyorsun kendini oluruna bırak, kısmetinde varsa tutmuştur yoksa sonraki ay dikkat edersin
Bu kötülüğü kendinize yapmayın gerçekten ben de bu ay hem erken gebelik testinde silik gördüm %98 doğru diyordu 6 gün önce yaptım ama maalesef sonucu çok hüsran. Eşim de ben de çok sevinmiştik. Her gün normal kaset testle tekrarlayıp o 5 dk bekleyiş ardından olmayan çizgiyi görmeye çalışmaktan şaşı olmak sonucu ne oldu regl ve kapanış... Hakkımızda hayırlısı eğer gebelik varsa ve sağlıklı embriyoysa tutunacaktır. geç öğrenseniz de olur bedeniniz için de psikolojiniz için de daha iyi. Sabırsızlığınızı heyecanınızı çok iyi anlıyorum ama en sağlıklısı bu.Merhaba hamilelik belirtilerim var ama kaset test yaptım bugn negatif çıktı adetime daha 8 gün var ondan mı acaba birde adetimden 14 gün öncede erken gebelik testi yapmıştım oda negatif çıkmıştı çok erken yaptgm için mi acaba
Amin hayırlısı ne ise o olsun tabi ama meraklanıyor insan hergün yapmıyorum birkaç kez yaptım zaten 1 hafta kaldı aslında az kaldı reglime evet doğru öyle umutlanmıyorum zaten ama merak iştebunu
Bu kötülüğü kendinize yapmayın gerçekten ben de bu ay hem erken gebelik testinde silik gördüm %98 doğru diyordu 6 gün önce yaptım ama maalesef sonucu çok hüsran. Eşim de ben de çok sevinmiştik. Her gün normal kaset testle tekrarlayıp o 5 dk bekleyiş ardından olmayan çizgiyi görmeye çalışmaktan şaşı olmak sonucu ne oldu regl ve kapanış... Hakkımızda hayırlısı eğer gebelik varsa ve sağlıklı embriyoysa tutunacaktır. geç öğrenseniz de olur bedeniniz için de psikolojiniz için de daha iyi. Sabırsızlığınızı heyecanınızı çok iyi anlıyorum ama en sağlıklısı bu.
Hergun yapmayın gün asırı olsjn,sperm kalitesi acısından gun asırı saglıklı olan, haftada 3 kere ıdealZaten eşimle hergün neredeyse değerlendirme yapıyorumaynen negatif görünce üzülüyorum zaten