• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

filizoruc

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
320
65
298
34
Bursa
Merhaba benim 18 gün adetim gecikti ve kahverengi olarak gelmeye başladı kana çevrilmeden hep kahverengi geldi ve hala geliyor yaklaşık 4 gün oldu hala kahverengi sümük şeklinde akıntı geliyor böyle olan varmı hiç

Merhaba benim 18 gün adetim gecikti ve kahverengi olarak gelmeye başladı kana çevrilmeden hep kahverengi geldi ve hala geliyor yaklaşık 4 gün oldu hala kahverengi sümük şeklinde akıntı geliyor böyle olan varmı hiç
Test yapmalısın bence bir an önce çünkü 18 gün az bir zaman değil ve akıntı şeklinde geliyorsa yerleşme kanaması olabilir

Test yaptım birkaçtanesi biraz bekledikten sonra silik çizgi oldu sonra kan berdim oda 1’20 çıktı adet oluyorum zannettim ama hiç kanama olmadı sadece koyu kahverengi akıntı oldu

Adet sokuluyor dur yavaş yavaş da inşallah ben yaniliyorumdur 18 günde çıkmadiysa adettir. Gecikmeden sonra gelen akıntı adet canım adetten önce olsa derim yerleşme kanaması ama yine hayırlısı hakkında

Ben oldum düşükten sonra hep oldum en son adetimde düzeldi doktora gittim kist olsumu bitmis dedi galiba seninde öyle bisey olabilir

Back
X