• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Gamze1956

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
1
0
1
24
Arkadaslar 10 haftalik hamileyi fakat doktorum 1 hafta cocuk gelismemis dedi ve bana bunu dedigi icin cocugun engelli olma ihtimalini verdi bu ne kadar dogru

neye dayanarak söyledi gramına mı boyuna mı iskelet sistemine mi ? Kesin veya ihtimal olarak öngörüsü nedir? Kalp atışları var mı ? İleride kan vs alalım der ise direkt amniyosentez iste ya da şimdiden konuş. Başka bir doktora gözükmende de fayda var.Canını sıkma herşey olacağiına varıyor... Gönlünü ferah tut evrene hep pozitif mesajlar yolla .

Arkadaslar 10 haftalik hamileyi fakat doktorum 1 hafta cocuk gelismemis dedi ve bana bunu dedigi icin cocugun engelli olma ihtimalini verdi bu ne kadar dogru
Hayatımda böyle birşey duymadım 😱 10 haftalık bebekten ne anlamış da engelli olma ihtimalini söyledi.. Bana da doktorum bir hafta önden veya geriden gelmesi normal ileride zaten normali oturuyor ama bu süre uzarsa sıkıntı demişti.. Yani 2 hafta 3 hafta geriden gelirse problem.. Tabi doktor benden daha iyi bilir ama bana bunun normal olduğunu da söyleyen bir doktoru. Bu doktorların ortada birşey yokken insanları endişelendirmesinden de nefret ediyorum.. İnsanların hakkına giriyorlar resmen.. Canım endişelenme lütfen 12. Haftada zaten ikili test yapacaksınız belli olur orada herşey.. 12 dedim ama 11 ile 14. Haftalar arasında yapılabiliyor bu test bilirsiniz gerçi de yine demek istedim 🥰

Back