Gebelik

eceylul2011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
11
2
1
25
Ablalarım ve yaşıtlarım,öncelikle hepinize merhaba ve bayramınız mübarek olsun. Yaklaşık 8 aylık evliyim ve evliliğimin başından beri korunmuyorum. Evliliğimin 3. Ve ya 4. Ayında bir kimyasal gebelik yaşadım ve tekrar hamile kalamadım. Kimyasal gebelikten sonra doktor sol yumurtalığımda kist olduğunu söyledi ve “cyclo prognyova” diye bir ilaç verdi yanında da yumurta güçlendirici takviye vermişti, 1 ay kullanıp gittiğimde doktor tamam çok küçülmüş dedi tamamen gitti demedi ama doktora bu gebeliğime engel olur mu diye sorduğumda bir zararı olmaz kalabilirsim yok denebilecek kadar az dedi, sonra tekrar 90’lık folik asit verdi “gebyfoll” diye şuan onu kullanıyorum üç ay içinde hamile kalmazsan gel dedi. Arkadaşlar belki bu evet az bir süre benim için ama inanın bekleyen insan bilir bunu lütfen daha çok yenisin gibi yorumlar yapmayın anlayın. Çünkü ben bunca sene bekleyen insanları çok iyi anlıyorum allah herkese isteyen herkese bi evlat nasip etsin. Bu ay yumurtlama günlerimde birlikte olduk uygulamadan baktım son üç aya göre hesapladım eğer doğruysa tabi uygulama şuan adetime 8 gün var ve her kadın gibi şu son günler geçmiyor normalde adetime yakın akıntım olur yine ama bu sefer sanki daha sıvı geliyor bana bir de deneyimlerinizi söyler misiniz rica etsem nelere dikkat ettiniz buraya yazmamdaki amaç hem bu hemde biraz içimi dökmekti hakkınızı helal edin uzun oldu

İns hayırlı haberler alırsın canım bende 8 yıllık evlıyım 6 aydır cocuk düşünüyoruz ama hic bi sorun olmamasına ragmen olmuo buda 3cu klomen ve catkatma ignem olcak ins bu sefer olur dua eder dua beklerim

Allah razı olsun inşallah, inşallah allahım sizede bir an önce hayırlı haberlerle sevindirir öyle zor ki beklemek çok iyi anlıyorum sizide, çatlatma ve klomen ne için oluyor acaba mesela merak ediyorum doktor bana üç ay içinde gel dedi yani üç ay içinde hamile kalmazsam bana ne gibi bi tedavi uygularlar çok sağolun bu arada cevabınız için

Canım sakın tedavini bekletme bu işin uzunu kısası yok. Bende erken dedim kendim için gitmedim olur dedim 2 sene geçti. Vitaminin dusukmus folik asit başladım rahimde yapışıklık varmış tedavi olduktan sonra gebe kaldım. Şimdiki aklım olsaydı asla ve asla beklemezdim. Sende bekleme folik asitini kullan dediği gibi 3 ayda kalamazsan tekrar git klomen falan başlatabilir belki tiplerine bakar acikmi kapalimi yapışıklık vs varmı. İnşallah hayırlısıyla gelir yavrun çok iyi anlıyorum seni

Bu arada benimde hiçbir sorunum yoktu esimdede öyle rahim filmi cekildim doktor tiplerine bakalım dedi açık çıkmıştı doktor yapisiklik varsa bile açılmıştır dedi öyle gebe kaldım tabi nasip olmadı sağlıksız oldu o ayrı şuan çalışmalar devam ediyor Rabb'im nasıp eder hepimize inşallah bir de ovulasyon testi dene ben bu ay deniyorum gerisi Allah'a kalmış

Allah razı olsun öyle umut dolu yazmışsınız ki, gerçekten çok huzurla okudum çok sağolun İnşallah bu güzel günlerde hepimizin duası kabul olur kimsenin kucağı boş kalmaz eğer ki bir gün hamile olursam buraya tekrardan konu açacağım ve hamilelerin duaları kabul olurmuş derler bende hamileyken tüm anne olmak isteyenlere dua edicem

Ben her gün dua ediyorum her duamda tanıyıp tanımadığım kadınlarıda ekliyorum, sizin içinde dua edicem inşallah sizde tez vakitte hayırlı ve sağlıklı bir evlada kavuşursunuz

Ben her gün dua ediyorum her duamda tanıyıp tanımadığım kadınlarıda ekliyorum, sizin içinde dua edicem inşallah sizde tez vakitte hayırlı ve sağlıklı bir evlada kavuşursunuz
Oy balım güzel gönlünden öpüyorum. Rabbimin vardır bir bildiği ben inanıyor um ki Rabbim bizi imtihan ediyor ve sonu çok güzel olacak. Bende her gün dua ediyorum inanır mısın artık dilime öyle dolanmiski her aklıma geldikçe herkese tüm isteyenlere dua ediyorum.kimin duası kabul olur bilinmez. Allah'ım fazla aratmadan evlatlarımıza kavuştursun inşallah. Hamile kaldigimda inşallah buralarda olurssan. Soyliycem sana inşallah sende kalırsın çifte mutluluk yaşarız.

Hahahaha ay valla inşallah, zaten kafamı dağıtmak için buraya geldim hamile kalıp buraya neler yaşadığımı birilerine umut olmak adıyla yazıcam inşallah çifte mutluluk nasip olur bizede cansın ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…