• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Papatya3503

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
63
42
8
Kızlar merhaba bugün tekrar test yaptım pozitif çıktı Cuma günü yaptığım da 2. Çizgi silik çıkmıştı çarşamba doktora gidicem kan testi vericem çok mutluyum inşallah Allah isteyen herkese verir tek korkum kan uyuşmazlığı insallah bir sorum cıkmaz 🙏

Eklentiler

• 06345006-9F63-491C-A79B-A95EAA999703.jpeg
    06345006-9F63-491C-A79B-A95EAA999703.jpeg
    46,4 KB · Görüntüleme: 52
Hayırlı olsun 🤗 ALLAH sağlıklı sıhatli bir şekilde kucagınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH,kan uyuşmazlığı ile alakalı tedavi yöntemleri var korkmayın ve kontrol için tedbirli bir şekilde özel hastaneye gitmenizi tavsiye ederim 👍

Teşekkür ederim amin insallah evet daha önce doktora sormuştum iğne yapılıyormuş ama insan yinede biraz endişe ediyor Allahım sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin inşallah

Kızlar merhaba bugün tekrar test yaptım pozitif çıktı Cuma günü yaptığım da 2. Çizgi silik çıkmıştı çarşamba doktora gidicem kan testi vericem çok mutluyum inşallah Allah isteyen herkese verir tek korkum kan uyuşmazlığı insallah bir sorum cıkmaz 🙏
Kaç gün geçti adetiniz acaba

Canım hayırlı uğurlu olsun.ne kadar zamandır istiyordun ❤️

Hayırlı olsun maşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun korkma herşey gönlünce olur inşallah 🥰

Bende yaptırsam sanırım bu değerde cıkar çok yeni ne zaman yaptırdın ve 2 gün sonra tekrar kan ver yükselme varmı ve progesteron hormonuna da baktır canım

Bende yaptırsam sanırım bu değerde cıkar çok yeni ne zaman yaptırdın ve 2 gün sonra tekrar kan ver yükselme varmı ve progesteron hormonuna da baktır canım
Ben adetime 2 gün varken 5.1 çıktı şimdi 1 gün geçmişti bugün 2 gün 59.3 çıktı artış iyi mi acaba

Değerim 59.3 çıktı iyi mi acaba
Bana mi dedin canım sağlık ocağında bakıyorlar mi ki acaba
Bi arkadaşım fethiyede yaptırmıs ama bende daha sağlık ocağına filan gitmedim bir iki gün daha beklemek istedim sanki adet olacakmış gibi hafif karın agrısı bacaklarımda ve belimde bir haftadır hafif agrılar var normalmi bilmiyorum bu hafta içinde doktora gidicem yine

Back