Gebelik

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.059
1.408
133
Kızlar selam. Adetim 3 gün gecikti bugünle beraber. Adet belirtilerim 2 hafta önceden başladı. Normalde 1 hafta önceden başlardı. Göğüs ağrıları hala var. Ve 2 haftadır kasık bölgemin 1-2 parmak aşağısında sızı oluyor. Yani yumurtalık ya da rahim bölgesine denk geliyor sanırım. Sağ veya solda. Bazen de tam ortada. 5-10 saniyelik bir sözü oluyor. Sonra geçiyor. Var mı böyle bsey yaşayan ?
Yarın sabah test yapacağım. Size bir sorayım yine de dedim

Canım adetlerin düzensiz değilse büyük ihtimal hamilesin belirtilerin böyle gösteriyor muhakkak test yap canım varsa eğer çıkar hayırlsıııyla

Canım adetlerin düzensiz değilse büyük ihtimal hamilesin belirtilerin böyle gösteriyor muhakkak test yap canım varsa eğer çıkar hayırlsıııyla
Normalde 28 günde bir oluyordum. Sonra bi ara stresten 2 ay olamadım. Doktora gittim. İlaç verdi. Ondan sonra 32 günde 1 olmaya başladım. 3 aydır böyleydim. Bu ay da 3 gün gecikti işte. Ama bu karın sızısı normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…