Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 sene kadar olmamasına doğal bakıyor doktorlar sonra bi sorun var mı diye araştırıyorlar. Hormon testi yaptırın eşiniz sperm testi versin bi baktırın bazen sebepsiz yere uzun zamanlar gebelik oluşmuyor inşallah en kısa zamanda gebe kalırsınızMerhabalar
7 aylık evliyim evilğim ilk 4 ayımda adet düzensizliği yaşadım ama son 3 aydın düzenli olarak 32 günde 1 adet oluyorum. Bebek istiyoruz ve hiç korunmama rağmen hamile kalamadım.
Görüşlerinizi alabilir miyim lütfen?
İnşallah çok istiyorum1 sene kadar olmamasına doğal bakıyor doktorlar sonra bi sorun var mı diye araştırıyorlar. Hormon testi yaptırın eşiniz sperm testi versin bi baktırın bazen sebepsiz yere uzun zamanlar gebelik oluşmuyor inşallah en kısa zamanda gebe kalırsınız
Evet yapıyorum akıntımdan da kontrol ediyorum gün olarakta hesaplıyorum ama henüz hamile kalamadımOvulasyon takibi yapıyor musun canım
canım bizde geçen ay bebiş yoluna baş koyduk.İlk defa korunmasız ay geçirdik.Geçen ay boyunca hiçbi şekilde korunamamıza rağmen aralık 15de adet gördüm şok oldum bi sıkıntımı var neden böyle oldu diye düşüne düşüne deli oldum.İlk aydan hamile kalınmaması normalmiş araştırdık okudum bu konuda boş olan beynimi doldurdumMerhabalar
7 aylık evliyim evilğim ilk 4 ayımda adet düzensizliği yaşadım ama son 3 aydın düzenli olarak 32 günde 1 adet oluyorum. Bebek istiyoruz ve hiç korunmama rağmen hamile kalamadım.
Görüşlerinizi alabilir miyim lütfen?
canım bizde geçen ay bebiş yoluna baş koyduk.İlk defa korunmasız ay geçirdik.Geçen ay boyunca hiçbi şekilde korunamamıza rağmen aralık 15de adet gördüm şok oldum bi sıkıntımı var neden böyle oldu diye düşüne düşüne deli oldum.İlk aydan hamile kalınmaması normalmiş araştırdık okudum bu konuda boş olan beynimi doldurdumbu 2. ayımız ve dün adet olmam gerkrkn olmadm heyecanlı gibiyim ama çokda düşünmk iatwmiyorum paikolojik olarak etkilenmemek için.Bikaç gün snra test yapcm snde durumlar ne ☺☺
inşallah adet olmazsın.Bu arada ben hamişimmSenin adına çok sevindim umarım herşey gönlünce olurBenim adet günüme iki gün kaldı bekliyorumhayorlısıyla inşallah
![]()
Yaaaainşallah adet olmazsın.Bu arada ben hamişimm![]()
Kan verdiniz mi sonucunuz nasılinşallah adet olmazsın.Bu arada ben hamişimm![]()
kanı yarn vericm canm 3 test yaptm üçüde 2 dk geçmeden çift çıktıKan verdiniz mi sonucunuz nasıl![]()
Canım adet günü kaç gün geçmiştikanı yarn vericm canm 3 test yaptm üçüde 2 dk geçmeden çift çıktı ☺
bugun itibari ile adet günü 5 gün geçti canm senin haberlerinide bekliyorumCanım adet günü kaç gün geçmişti
İnşallah yarından sonra bende test için gün sayıcam da☺
Adet oldum bugün çok üzgünümbugun itibari ile adet günü 5 gün geçti canm senin haberlerinide bekliyorum![]()
Ben yaşadım adetim bittikten 14 gün sonra kanamam oldu ama çamurumsu gibiydiArkadaşlar size Bi sorum olacak. Aranızda yumurtlama kanaması yaşayan var mı??
Benim de öyleydi sonra adet oldumBen yaşadım adetim bittikten 14 gün sonra kanamam oldu ama çamurumsu gibiydi