• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yasmnnal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
27
2
1
26
Merhabalar
7 aylık evliyim evilğim ilk 4 ayımda adet düzensizliği yaşadım ama son 3 aydın düzenli olarak 32 günde 1 adet oluyorum. Bebek istiyoruz ve hiç korunmama rağmen hamile kalamadım.
Görüşlerinizi alabilir miyim lütfen?

Merhabalar
7 aylık evliyim evilğim ilk 4 ayımda adet düzensizliği yaşadım ama son 3 aydın düzenli olarak 32 günde 1 adet oluyorum. Bebek istiyoruz ve hiç korunmama rağmen hamile kalamadım.
1 sene kadar olmamasına doğal bakıyor doktorlar sonra bi sorun var mı diye araştırıyorlar. Hormon testi yaptırın eşiniz sperm testi versin bi baktırın bazen sebepsiz yere uzun zamanlar gebelik oluşmuyor inşallah en kısa zamanda gebe kalırsınız

1 sene kadar olmamasına doğal bakıyor doktorlar sonra bi sorun var mı diye araştırıyorlar. Hormon testi yaptırın eşiniz sperm testi versin bi baktırın bazen sebepsiz yere uzun zamanlar gebelik oluşmuyor inşallah en kısa zamanda gebe kalırsınız
İnşallah çok istiyorum 🙏🏻

Merhabalar
canım bizde geçen ay bebiş yoluna baş koyduk.İlk defa korunmasız ay geçirdik.Geçen ay boyunca hiçbi şekilde korunamamıza rağmen aralık 15de adet gördüm şok oldum bi sıkıntımı var neden böyle oldu diye düşüne düşüne deli oldum.İlk aydan hamile kalınmaması normalmiş araştırdık okudum bu konuda boş olan beynimi doldurdum 😃 bu 2. ayımız ve dün adet olmam gerkrkn olmadm heyecanlı gibiyim ama çokda düşünmk iatwmiyorum paikolojik olarak etkilenmemek için.Bikaç gün snra test yapcm snde durumlar ne ☺️☺️

canım bizde geçen ay bebiş yoluna baş koyduk.İlk defa korunmasız ay geçirdik.Geçen ay boyunca hiçbi şekilde korunamamıza rağmen aralık 15de adet gördüm şok oldum bi sıkıntımı var neden böyle oldu diye düşüne düşüne deli oldum.İlk aydan hamile kalınmaması normalmiş araştırdık okudum bu konuda boş olan beynimi doldurdum 😃 bu 2. ayımız ve dün adet olmam gerkrkn olmadm heyecanlı gibiyim ama çokda düşünmk iatwmiyorum paikolojik olarak etkilenmemek için.Bikaç gün snra test yapcm snde durumlar ne ☺☺

Senin adına çok sevindim umarım herşey gönlünce olur 🙏🏻Benim adet günüme iki gün kaldı bekliyorumhayorlısıyla inşallah 🙏🏻

Arkadaşlar size Bi sorum olacak. Aranızda yumurtlama kanaması yaşayan var mı??

Back