Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Gebelik
- Konu Sahibi Yasmnnal
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
1 sene kadar olmamasına doğal bakıyor doktorlar sonra bi sorun var mı diye araştırıyorlar. Hormon testi yaptırın eşiniz sperm testi versin bi baktırın bazen sebepsiz yere uzun zamanlar gebelik oluşmuyor inşallah en kısa zamanda gebe kalırsınızMerhabalar
7 aylık evliyim evilğim ilk 4 ayımda adet düzensizliği yaşadım ama son 3 aydın düzenli olarak 32 günde 1 adet oluyorum. Bebek istiyoruz ve hiç korunmama rağmen hamile kalamadım.
Görüşlerinizi alabilir miyim lütfen?
İnşallah çok istiyorum1 sene kadar olmamasına doğal bakıyor doktorlar sonra bi sorun var mı diye araştırıyorlar. Hormon testi yaptırın eşiniz sperm testi versin bi baktırın bazen sebepsiz yere uzun zamanlar gebelik oluşmuyor inşallah en kısa zamanda gebe kalırsınız
Evet yapıyorum akıntımdan da kontrol ediyorum gün olarakta hesaplıyorum ama henüz hamile kalamadımOvulasyon takibi yapıyor musun canım
canım bizde geçen ay bebiş yoluna baş koyduk.İlk defa korunmasız ay geçirdik.Geçen ay boyunca hiçbi şekilde korunamamıza rağmen aralık 15de adet gördüm şok oldum bi sıkıntımı var neden böyle oldu diye düşüne düşüne deli oldum.İlk aydan hamile kalınmaması normalmiş araştırdık okudum bu konuda boş olan beynimi doldurdum bu 2. ayımız ve dün adet olmam gerkrkn olmadm heyecanlı gibiyim ama çokda düşünmk iatwmiyorum paikolojik olarak etkilenmemek için.Bikaç gün snra test yapcm snde durumlar neMerhabalar
7 aylık evliyim evilğim ilk 4 ayımda adet düzensizliği yaşadım ama son 3 aydın düzenli olarak 32 günde 1 adet oluyorum. Bebek istiyoruz ve hiç korunmama rağmen hamile kalamadım.
Görüşlerinizi alabilir miyim lütfen?
canım bizde geçen ay bebiş yoluna baş koyduk.İlk defa korunmasız ay geçirdik.Geçen ay boyunca hiçbi şekilde korunamamıza rağmen aralık 15de adet gördüm şok oldum bi sıkıntımı var neden böyle oldu diye düşüne düşüne deli oldum.İlk aydan hamile kalınmaması normalmiş araştırdık okudum bu konuda boş olan beynimi doldurdum bu 2. ayımız ve dün adet olmam gerkrkn olmadm heyecanlı gibiyim ama çokda düşünmk iatwmiyorum paikolojik olarak etkilenmemek için.Bikaç gün snra test yapcm snde durumlar ne ☺☺
inşallah adet olmazsın.Bu arada ben hamişimmSenin adına çok sevindim umarım herşey gönlünce olur Benim adet günüme iki gün kaldı bekliyorumhayorlısıyla inşallah
Yaaaa çok güzel hayırlı olsun darısı bana inşallahinşallah adet olmazsın.Bu arada ben hamişimm
- 8 Ocak 2019
- 2.936
- 3.976
- 63
Kan verdiniz mi sonucunuz nasılinşallah adet olmazsın.Bu arada ben hamişimm
kanı yarn vericm canm 3 test yaptm üçüde 2 dk geçmeden çift çıktıKan verdiniz mi sonucunuz nasıl
Canım adet günü kaç gün geçmiştikanı yarn vericm canm 3 test yaptm üçüde 2 dk geçmeden çift çıktı ☺
İnşallah yarından sonra bende test için gün sayıcam da
bugun itibari ile adet günü 5 gün geçti canm senin haberlerinide bekliyorumCanım adet günü kaç gün geçmişti
İnşallah yarından sonra bende test için gün sayıcam da ☺
Adet oldum bugün çok üzgünümbugun itibari ile adet günü 5 gün geçti canm senin haberlerinide bekliyorum
- 3 Ekim 2018
- 218
- 97
- 18
- 27
Ben yaşadım adetim bittikten 14 gün sonra kanamam oldu ama çamurumsu gibiydiArkadaşlar size Bi sorum olacak. Aranızda yumurtlama kanaması yaşayan var mı??
- 14 Ocak 2020
- 979
- 532
- 53
- 30
Benim de öyleydi sonra adet oldumBen yaşadım adetim bittikten 14 gün sonra kanamam oldu ama çamurumsu gibiydi