Gebelik

Bklbkl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
10
4
36
32
Merhaba 20 haziran çatlatma iğnesi vuruldum. Adetim cok düzenlidir ve 5 gün geçti. Test yaptım pozitif cıktı. Kan testine gittim dün onda negatif cıktı. Ama hala adet olmadım bhcg 1.49. Acaba cokmu yeni? O yüzdenmi horman değeri düşük. Bilgisi olan varsa lütfen yazarmııı😔

Merhaba 20 haziran çatlatma iğnesi vuruldum. Adetim cok düzenlidir ve 5 gün geçti. Test yaptım pozitif cıktı. Kan testine gittim dün onda negatif cıktı. Ama hala adet olmadım bhcg 1.49. Acaba cokmu yeni? O yüzdenmi horman değeri düşük. Bilgisi olan varsa lütfen yazarmııı😔
catlatma ignesinden kac gun sonra yaptiniz testi???
catlatma ignelerinin icerisinde bata hcg yukseltecek hormon vardir ve 12 13 gunden once yapilan twstlerde pozitif verme ihtimali cok yuksektir

0-5 arası değerde hamilelik bulunmuyor demek.
Öte yandan ben hep yaptırdığımda 0 ya da 0 küsürlü çıkıyordu.
Bir çıkması şüpheli mi bilmiyorum.
Benim bir arkadaşım değeri 3 iken hamileydi, olabiliyor yani.

Bhcg değerinize göre gebelik yok.İdrar testine çokta güvenmeyin.Biraz bekleyin halen adetiniz başlamazsa tekrar doktora görünmeniz gerekebilir.Bhcg tekrarıda yapılır.Hakkınızda hayırlar dilerim.

Gebelik testi catlatma ignesinden dolayi pozitif cikmistir. Bildigim kadariyla o igneyi yaptirinca 15 gun sonra gebelik testi yapilabiliyor.
Kan testindeki 1.49 negatif oluyor. En az 10 ve uzeri olmasi lazim degerin

Maalesef idrar testleri yaniltici olabiliyor
Benim de pozitif gorup hamile olmadigim zamanlar oldu
1.49 malesef negatif oluyor.
Uzulmeyin hayirli zamanda olur insallah

Allah gönlune gore versin..catlatma igneleri betahcg yüksek gösteriyor ki seninki okadar yuksek bile degil :( ama rabbim ol dediyse olur adetin gelmesse 1 hafta sonrabir daha kan verirsin

Back
X