Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

4 senem21

Cok biliyorsun şekerim 🙈
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2019
211
55
28
28
Kizlar selam.ben 13 ü ve 14 du yumurtlama yakaladim. Ve ogundeb 2 gun ince ve ogun den 2gun sonra esimle iliskide bulundum suan cuma adet olmam gerekiyor. Normalde adetime 10 gun kala sol gousum acirdibusefer gec agrimaya basladi ve okadar agri yok belimde hafifbatmaalr oluyor yarin kan testi vericem sizcebir gebelikvarmidir. Ve varsa adete 4 gn kala cikarmi

Adet geçmeden bir belirti vermiyor malesef büyük ihtimal kan testinde çıkabilir sonuç
Anladim bugün verdim kan. İnşallah bse cikar. Sebce cikarmi. Ben yumurtlama dönemi 1 hafta once ve sonra hep değerlendirmiştim ovulasyon testi ile

Anladim bugün verdim kan. İnşallah bse cikar. Sebce cikarmi. Ben yumurtlama dönemi 1 hafta once ve sonra hep değerlendirmiştim ovulasyon testi ile
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah,
Şüpheli ilişkiden 12 gün kadar sonra kan testi doğru sonuç verebiliyor.

arkadaşım merhaba, geç döllenme değilse çıkar. Şöyle söyliyim ben 19mayısta adet oldum en son, erken yumurtluyormuşum 11. Gün 30 mayısta yumurtladım, 30 mayıs ve 1 haziranı değerlendirdim. 11 haziranda adetime 8 gün kala ince bir çizgi ve aynı gün kan testi ile öğrendim. Tarihler önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…