Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Manolya88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
82
24
3
41
Kızlar ovulasyon döneminde spermin tutunması için hangi besinleri tüketmek gerekir ve yapılması gerekenler neler olmalı? Eğer tutunduysa hissedilenler nelerdir yardım yardım

Ananas ve kabak çekirdeği bol bol tüketmeni tavsiye ediyorum gerçekten çok etkili ve şu hiç yoksa günde 2 litre icmelisin

Ben hamile kaldığım ay 1 ay kuru incir yemiştim.Ama ben hamile kalayim diye yapmadım cunku 4 yil tedaviler vs olmadi.O ay oylesine canim istedi diye yemistim:)Benim her ay belirtim olurdu hamilr kaldigim ay hicbir belirti olmamışti .Cünkü stres cok buyuk engel.Kafaya takmayinca oluyor. Tedaviler vs ne kadar cabalasakda vakti zamani gelince allah veriyor zaten

Kuru inciri duymuştum ama kaynatıp suyunu içmek gerekiyormuş kaynatmadan mı yedin kuru inciri

Çok teşekkürler inşallah bebişimiz gelir
Inslalah canım birde somon balığı haftada 2 kez ve kırmızı et mutlaka dene nakliyat yap Rabbım buyuk ınslalah hayırlı haberlerini alırız

Nar suyu içeceksin rahim kalınlaştırıyormuş İbrahim Saraçoğlu anlatıyordu rahim inceyse tutunamıyormuş

Ovulasyon zamanının da önemli olduğunu araştırdım internetten indirdim programı o günlerde çalışmalara devam tam günümdeyim dün yumurtlama evresine girdim aşırı sıcak ve terleme oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…