Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler inşallah bebişimiz gelirAnanas ve kabak çekirdeği bol bol tüketmeni tavsiye ediyorum gerçekten çok etkili ve şu hiç yoksa günde 2 litre icmelisin
Kuru inciri duymuştum ama kaynatıp suyunu içmek gerekiyormuş kaynatmadan mı yedin kuru inciriBen hamile kaldığım ay 1 ay kuru incir yemiştim.Ama ben hamile kalayim diye yapmadım cunku 4 yil tedaviler vs olmadi.O ay oylesine canim istedi diye yemistim:)Benim her ay belirtim olurdu hamilr kaldigim ay hicbir belirti olmamışti .Cünkü stres cok buyuk engel.Kafaya takmayinca oluyor. Tedaviler vs ne kadar cabalasakda vakti zamani gelince allah veriyor zaten
Inslalah canım birde somon balığı haftada 2 kez ve kırmızı et mutlaka dene nakliyat yap Rabbım buyuk ınslalah hayırlı haberlerini alırızÇok teşekkürler inşallah bebişimiz gelir![]()
EVET kaynatilip iciliyor aslında ama ben kaynatmadan yemiştim.Kuru inciri duymuştum ama kaynatıp suyunu içmek gerekiyormuş kaynatmadan mı yedin kuru inciri
Ar suyunu bu mevsimde bulmamız xor ama aktarlarda bulabilirim sanırımNar suyu içeceksin rahim kalınlaştırıyormuş İbrahim Saraçoğlu anlatıyordu rahim inceyse tutunamıyormuş
Nar suyunu bu mevsimde bulmamız zor ama aktarlarda bulabilirim sanırım
Yardımınız için çok teşekkürlerNar suyu içeceksin rahim kalınlaştırıyormuş İbrahim Saraçoğlu anlatıyordu rahim inceyse tutunamıyormuş
Rahm kalınsa kansızlık yapar yalnız herşeyin ölçüsü varYardımınız için çok teşekkürler