Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım Rabbim ne zaman ol derse

Kafaya takmamak gerekiyor. Buda çok önemli bir faktör tevekkülle bekleyin kızlar. Nasibimiz ne zaman bilmiyoruz. Belirti arayıp gününüz gelmeden testler yapıp kendinizi hiç üzmeyin derim...

Kafaya takmamak gerekiyor. Buda çok önemli bir faktör tevekkülle bekleyin kızlar. Nasibimiz ne zaman bilmiyoruz. Belirti arayıp gününüz gelmeden testler yapıp kendinizi hiç üzmeyin derim...
O kadar haklısın ki. Moral düzeltiyorum sonra aaaaa bebiş yok mu diye soruyorlar ya

O kadar haklısın ki. Moral düzeltiyorum sonra aaaaa bebiş yok mu diye soruyorlar ya
Sorsunlar, bana öyle soranlara lalh verecek ki olsun diyorum. Kakalak gibi kalıyorlar karşımda. Herşey nasib bizim isteğimizle olsaydı binlerce hamile olurdu bu forumda da. Bunka imtihan ediyordur belki Allah. Sabırla duayla sebatla bekle canım...

Emin ol ben de yüzlerine yüzlerine diyorum öyle. Arkamdan çocuğu olmuyor diyorlar daha 1 yılım olmadı Allah â havale ediyorum hepsini

al benden de okadar bıde ben 32yaşındayım eşim 35.2017 mayıs’ta evlendıkdaha once tayın surecımız oldu ayrıydık 2018nisan’dan beri korunmuyoruz ama ayrı oldugumuzda düşünmuyoruz dıyodum ozamanlar biraraya gelelım oyle..doktorlarda gıttım bır sorun yok dedıler telefonumdakı uygulamalardan ovulasyon takıbı yaprdım şansıma haftasonı denk gelırse atlar gıderdım ya da cagırırdım o haftasonı hergun hatta bazı gunler bırden fazla sanırdım kı ne kadar cok yaparsak o kadar ihtımal artar.Bıde kendımı hamile gibi düşünürdüm regl olunca aglar sızlardım.Of derdım böyle uzakta bız nasıl cocuk yapacaZ yaşta ılerlıyor.Kadro ımkanlarına göre ilçeyı kabıl ettım 1.5saatlık mesafede dedım bırarada olunca ıllakı tutar kasım’dan berı yıne tutmuyoreşimin kardesı bızden 3ay sonra evlendı onlar hep bıraradaydı bebeklerı oldu 8aylık.hatta ıkıncı planlıyolar mılletın gözü kulagı bızde varmı bişey varmı bışey??düşünmuyoruzda dıyemıyorum neyıne düşünmeyecez yaş almış başını gıdıyoallahtan kımse yok buralarda cok baskı olmuyo ama kurban bayramı gelıyo yine memlekete gıttogımızde sorarlar

Bu anlayış kıtlığı bu düşüncesizlik niye??? Bir komşum var ikinci bebeğine 10 yıl sonra hamile kaldı beni sıkıştırıp duruyor. Diyorum öyle kolaysa senin niye bu kadar sene sonra anca oldu

Bizim sperm değerleri düzelse inanıyorum olacağına ama malesef

Bu anlayış kıtlığı bu düşüncesizlik niye??? Bir komşum var ikinci bebeğine 10 yıl sonra hamile kaldı beni sıkıştırıp duruyor. Diyorum öyle kolaysa senin niye bu kadar sene sonra anca oldu
bazen dıyorum keşke erken evlenseymişim 30yaş ideal gelmişti ama çocuk konusunda tıkandım bide beni o etkilıyor geç kaldım geç kaldım düşüncesi millet 2.yi dogurdu ben yumurtalarımın peşinde halaallahım isyan etmeyim diyorum nasip diyorum ama bir yanımda öyle..insanlar çok insafsız,düşüncesiz hele benim bir yengem var zamanında 7yıl cocugu olmamıs sonrasında arka arkaya 5tane dogurmus.Bız daha ayrıyken siz niye böyle tembel cıktınız??dıye sormustu hıc unutmuyorum cok şaşırmıstım bıde onun o uslupla sormasına!!ne cocugu daha düzenimiz yok bıraraya bıle gelmemısız vs dıyodum ama ıcımden deli gibi ıstıyodum o zamanlarda.Nasıl canım acırdı .Şimdi akrabalrdan uzaktayım buraya da yenı geldıgım ıcın oyle tanıdıkta yok olsada oyle densiz kimse yok ama bayramda seyranda ya da gıttıgımde sorarlar yıneya hıc aklımda yok ınstagramda bır foto paylastım cıvcıv emojısını de cok severım onu da eklemısım millet peşpeşe hamilemisin??he hamileyim bunu da civciv emojısıyle duyuruyorım size..Vallahı akraba pişmanlık

Harfiyen katılıyorum canım sana Allah en yakın zamanda Bizim de yüzümüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…