Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1,5 sene tüp bebek için erken gibi. Normal süre zaten 1 yıl ki 1,5 yıldır düzenli şekil de denememişsiniz. Bence eşinde de sende de sorun yok tek sorun kendini çok hırpalıyorsun ve isyan ediyorsun. Öncelikle isyan etme neden onların var benim yok deme , allah istediğine veriyor ve bunu sorgulamak bize düşmez. Arkadaşım yanlış anlama ama gerçekten kendini çok yormuşsun sen. Bu psikoloji ile çocuğunun olması pek olağan değil. Nolur kendini düzelt. Yarın sabah yeni bi başlangıç yap mesela , hayata yeniden başla. Yeniden umut et ve kendini mutlu et. Eşinden uzaklaşmaya başlamışsın. Bu evliliğine de zarar verir. Kimseye faydası olmaz. Bu bi sınav ve sınavı geçebilmen için çabalaman , çabalarken de kimseyi kıskanmadan eşini kırmadan kendini yıpratmadan zamanını verimli kullanarak geçirmen lazım. Herkesin bir sınavı var. Benim eşimin patronunun çocugu var ve kötü hastalık... daha 3 yaşında. Doktor bi kardeşi olması lazım kurtulması için dedi ve doğan çocuk da aynı... düşünebiliyor musun ne kadar acı? İnan zamanını bekliyo bebişin gelmek için. Sadece sabret ve isyan etme. Kendini bu kasar yıpratmaya hakkın yok. Kendine kötülük etme. Zamana bırak bi gün o güzel haberi pat diye ummadığın anda alacaksın inan bana...

Arkadaşlar ,

Adetime 4 gün var ve ben yapmayacağım şeyi yaptım , gittim bugün tahlil yaptırdım. Beta hcg baktırdım. 2 gündür aşırı uyku ve yorgunluk vardı. Beta hcg 56,56 çıktı , inanamıyorum.... napacağım ben şimdi , ne yapmam lazım korkuyorum , heveslenemiyorum , umutlanamıyorum... Yaşayan var mı bunu nolur biri bişey söylesin ((((

Çok güzel haber çok sevindim
bak işte nasip etti Allah
Korkma pozitif ol

Ayy vallhi cok sevdnm yaa hayrli olsn cnm HAMILESIN Allh tamamina erdirsn. Bole karisik duygular icinde olman gayet norml. Sen esine nasil soliceksin onun hayalini kur

Ayy vallhi cok sevdnm yaa hayrli olsn cnm HAMILESIN Allh tamamina erdirsn. Bole karisik duygular icinde olman gayet norml. Sen esine nasil soliceksin onun hayalini kur
Aradım ağlaya ağlaya söyledim bile :)))))))))) Sağol canım inşallah değerler yükselir de. Sıra sende inşallah senin de güzel haberini alırız hayırlısıyla...:)

Aradım ağlaya ağlaya söyledim bile :)))))))))) Sağol canım inşallah değerler yükselir de. Sıra sende inşallah senin de güzel haberini alırız hayırlısıyla...:)
Ne guzl ya masllh. Bnm pek umudum kalmadi sanki yaa bilmiorm icime bi olumsuzluk girdi.

Evet onu da duydum da bi turlu alamadik daha . Bu ay olmazsa hem ovulasyon kullanicm hem de o pekmezi. Ben de icsem mi acep
Valla canaım ben hiçbişey yapmadım , eşime yüklendim sadece. Muzlu ballı cevizli bademli fındıklı süt yaptım 1 hafta içirdim , her gün 1 tatlı kaşığı da keçiboynuzu pekmezi içirdm. bi de biz tatile gitmiştik. Ben hiç dikkat etmedim. gün aşırı yapmamız gerekirken her gün yaptık. Ama olunca oluyormuş ALLAH istesin yeterki

Anladim cnm cok tsk ederm. Allh buyuk ne zmn isterse o zmn olur inancim sonsuz .. hakkimzda hayrlisi insllh. Senin de saglikli sihhatli bi sekilde ilerlesn insllh. Tez zmnda kucagina alasn

yazdiklariyin cogunda, hatta hepsinde kendimi gördüm belkide tüpbebek icin baslamalisiniz, sonra onada cok gec kaldim diyebilirsiniz, ben 2 kez denedim olmadi, tüpbebek bile garanti degil Allah hepimizin yardimcisi olsun, cok aratmadan versin insallah

Anladim cnm cok tsk ederm. Allh buyuk ne zmn isterse o zmn olur inancim sonsuz .. hakkimzda hayrlisi insllh. Senin de saglikli sihhatli bi sekilde ilerlesn insllh. Tez zmnda kucagina alasn
Amin kuzum , hepimi ziçin de hayırlısı olsun , rabbim kalbimizdekini versin inşallahhh

ya ne guzell hamilesinn darısı başımızadegerın de cok guzel saglıkla kucagına alırsub ınsallah..canım sızın kacıncı ayda oldu pekıı??bızde 2aydır kecıboynuzu tuketıyoruz etkısını bu ay gosterır ınsallah

Senin bat ne zamndi

Benim Bat 23 haziran canım. İnşallah gösterir kuzum bir an önce inşallah

Senin bat ne zamndi
benım bugun adetın 3.gunu cumaya cagırdı doktor takvıye verebılırım demıstı belkı o takvıyeyle,bıde hsg etkısıyle bıde eşimde ılac kullanıuor onunda etkısıyle şansımız yukselır belkı ben 26-27gunde bır regl oluyorum her ay bir umutla yaşıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…