Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi gun onumdesin ☺ bnm de gogus ucu agrim var iki uc gundur. bugun de gogsum dolgunlasmya basladi ellemede de agrisini hissediyorm. Insllh regl belirtisi deildir
BEnim regl olacağım zaman da ağrır o yüzden onu belirti olarak görmüyorum. Ama geçen ay tüm belirtiler vardı , sol kasık batması , beyaz akıntı , kramp...

BEnim regl olacağım zaman da ağrır o yüzden onu belirti olarak görmüyorum. Ama geçen ay tüm belirtiler vardı , sol kasık batması , beyaz akıntı , kramp...
Bende beyaz akinti yogun vardi. bu iki gundur azalmis durumda demk ki bende bisy yok

Bende beyaz akinti yogun vardi. bu iki gundur azalmis durumda demk ki bende bisy yok
Geçen aylarda dayanamıyodum meraktan , şimdi hiç takmıyorum , varsa da yok gibi düşünüyorum. Yoksa çok stres oluyorum. Beyaz akıntı var ise hamilelik belirtisi ama kimi kadında da regl dönemine yakın olan bişey. Sen gene de yok deme vardır inş

Yok daha ilk kez bu ay denedik
Ama keşke önceden deneseymişisiz diyorum. İhtimaller daha da artarmış.
Siz ne zamandır deniyorsunuz?
Gecen ay basladik ama reglden 10 gun sonra erken adet oldum doktora gittim adet duzenszligi olmus dedi. Mevsim gecisi diye dusundum. Tekrr basladik iste bu ay 2. Defa oluo az kaldi bata icimde buyuk heyecan var hep burda buluyorm kendimi

Ben ilk defa bu kadar yogun beyaz akinti yasadim garipsedim yumurtlama da olabilir diye dusundm cok ii bi sekilde olmasa da degerlndrmeye calistik. Tutmazsa ovulasyon testine baslicam bi kere de ole denicem. O da olmazsa esimi goturcem hastaneye

24 ya da 25nde olmam lazm. Ha bide bende ara ara ayaga kalkinca acaip goz kararmasi oldu. Ac tok fark etmeden gozum karardi. Senin ne zmndi
19 Haziran ama olmadı herhalde çünkü hiçbir belirti yok
İnternetten ovulasyon testi aldım gebelik testi hediyesi de vardı
İkisini aynı anda denedim bugün, ovulasyon hafif çizgi, gebelik sıfır yani negatif
İyice kafayı yeme boyutuna geldim, atraksiyonlara girdim

Eşinizle hep yan yanaysanız sıkıntı yapmayın valla akışına bırakın
Ben ayrı yaşadığımız için iki haftada bir denk geldiğimiz için stres yapıyorum
Siz yapmayın hayırlısya olacak inşallah

Aynen hayrlisiyla.. esim bu ay cok yorgun ve gec gelince bazi onmli gunleri ii degerlendremedik . Ama umudum var hâla.

Rehl tarihinizden önce yapmayın testi , benim tavsiyem... çünkü çıkma ihtimali çok düşük. Boşu boşuna moral bozukluğu oluyor. Belki de var siz boşuna üzülüyosunuz. Yerleşme zaten regl dan 2-3 gün önceye denk geliyor. Bera hcg ise tam regl tarihinde yükselmeye başlıyor. Beta hcg yükselmeye başladıktan sonra 3-4 gün sonra idrarda çıkıyor. Yani çok erken yapmışsınız. Sabırla bekleyelim:)

Ben ilk defa bu kadar yogun beyaz akinti yasadim garipsedim yumurtlama da olabilir diye dusundm cok ii bi sekilde olmasa da degerlndrmeye calistik. Tutmazsa ovulasyon testine baslicam bi kere de ole denicem. O da olmazsa esimi goturcem hastaneye
Bu mesaj gözümden kaçmış canım. Evet ben de aynı şekil de düşünüyorum. Bu ay da bişey olmazsa eşim gitsin birazda doktora:)

Bu mesaj gözümden kaçmış canım. Evet ben de aynı şekil de düşünüyorum. Bu ay da bişey olmazsa eşim gitsin birazda doktora:)
Dimi ama saka maka insllh sorun yoktur hic birimzde. Aslnda biz dusunmuoduk erken falan dedik ama ilk aylarda hemen erkk tarafi basladi sorgulamaya bisey var mi yok mu diye. Bastan korunursaniz sonra olmaz korunmayin diye ..... sanki sadece cocuk icin evleniyorz

Ben herkese 1 yıl düşünmüyorum dedim , kimse soramadı. Ama tabi baskı oluştu. Korunursanız olmaz vs... ama bende diyorum keşke başından beri bıraksaymışız. Olacağı zaman olur zaten. Olmazsa olmuyo. Kimse için değil kendim için ve eşim için istiyorum. Yoksa her kafadan bi ses çıkıyo zaten...

Aynen.. esimle 6 yillik gecmisim var . Olmasini istiodum zaten. Sadece duzenimizi oturtalm birazck onumuze bKlm ole dusunurz dedik. Biraz da mevsim hesabi yaptik sanki pat diye oluoms gibi. Allh iiligimizi versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…