Gebelikte kan testi ne zaman yapılmalıdır. Ne zaman sonra kan testinde gebelik olur . İki gün regli gecikti ve son ilişkiden 3gub sonra kan testi yaptırdım kan ve leke gelince kan sonucunda çıkmadı . Sonuç ne sizce bilgisi olan .
Gebelikte kan testi ne zaman yapılmalıdır. Ne zaman sonra kan testinde gebelik olur . İki gün regli gecikti ve son ilişkiden 3gub sonra kan testi yaptırdım kan ve leke gelince kan sonucunda çıkmadı . Sonuç ne sizce bilgisi olan .
En dogru sonucu adet geçilmesiyle alırsınız tüp bebekte transfer gunu bile belliyken test icin 10 gun bekliyoruz gerci ben 9. Gunde yapmistim. Yine adet zamanımda yapmistim yani. İliskiye gore test yapmak nekadar dogru bilemedim adeti bekleyin bence hele bi geçsin suphelenmeye sebebiniz olsun
Benim de adetim 2 gün gecikti ve sonrasında çok az leke gibi akıntı geldi 3 gün kesik kesin az az sürdü ve sonra kesildi Adet kanaması gibi değildi bende hiç beklemeden kan testi yaptım negatif çıktı acaba geç döllenme diye böyle olmuş olabilir mi kasıklarım karnım çok agrıyor göğüs uçlarım belirgin oldu mide bulantım da var