Gebelik

Cdm41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
28
3
1
31
Gebelikte kan testi ne zaman yapılmalıdır. Ne zaman sonra kan testinde gebelik olur . İki gün regli gecikti ve son ilişkiden 3gub sonra kan testi yaptırdım kan ve leke gelince kan sonucunda çıkmadı . Sonuç ne sizce bilgisi olan .

Yumurtlama döneminde sonra leke kan kan geldi 3gun sonra kan testi yaptırdım ama çıkmadı . Normal test (idrar) gerek duymadım sonuç negatif olunca

İlişkiden 3 gün sonra kan verdiysen çok erken vermişsin canım son ilişkn adet olma tarihinden ne kadar önceydi

En son 17nisan oldu 3gun sonra test oldu ve 30nda regli günü ama olmadı

Malesef idrar testinde de çıkmadı sonuç negatif ama yine regli 4gun gecikti

Regl geçtikten sonra verdin mi kan?

Canım kanda gebelik en erken yumurtlamadan 12 gün sonra görülür. İdrarda daha da geç. Reglin geçtiyse gebelik varsa çıkar muhtemelen

En dogru sonucu adet geçilmesiyle alırsınız tüp bebekte transfer gunu bile belliyken test icin 10 gun bekliyoruz gerci ben 9. Gunde yapmistim. Yine adet zamanımda yapmistim yani. İliskiye gore test yapmak nekadar dogru bilemedim adeti bekleyin bence hele bi geçsin suphelenmeye sebebiniz olsun

Benim de adetim 2 gün gecikti ve sonrasında çok az leke gibi akıntı geldi 3 gün kesik kesin az az sürdü ve sonra kesildi Adet kanaması gibi değildi bende hiç beklemeden kan testi yaptım negatif çıktı acaba geç döllenme diye böyle olmuş olabilir mi kasıklarım karnım çok agrıyor göğüs uçlarım belirgin oldu mide bulantım da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…