Gebelik

armimuko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2015
4
1
36
35
Merhaba arkadaşlar ben 15 haftalık gebeyim ultrasona girdiğimde Bebek hareketsiz dedi doktor kalp atışları var ama...bide ayakları içe doğru eğri dedi bugün 4 lu test verdim sonucu haftaya alacagim.... Doktor kas hastalığı olabilir bebekte dedi başına gelen varmı psikolojim bozuldu iyice??😍😪😪😪😪

Rabbim korktuklarina uğratmasın canım, sağ sağlıklı kavuşmak nasip etsin inşallah.
Belki uyuyordur bebek 15.haftada uyurmu bilmem ama aklima o geldi 🙄

Merhaba arkadaşlar ben 15 haftalık gebeyim ultrasona girdiğimde Bebek hareketsiz dedi doktor kalp atışları var ama...bide ayakları içe doğru eğri dedi bugün 4 lu test verdim sonucu haftaya alacagim.... Doktor kas hastalığı olabilir bebekte dedi başına gelen varmı psikolojim bozuldu iyice??😍😪😪😪😪
Siz içinizi ferah tutun yine de Rabbim olmazları oldurur dr sadece ihtimalleri söylemiş.ben de bugün gittim 12 haftalık bana da bi sürü şey söyledi inan hiç umursamadım bazı yerlerini göremedi umursamadım sen sezaryen yapsan bile çok zor olur dedi umursamadım . Daha önce 9. Haftada yoğun bir kanama yaşadım dünya başıma yıkıldı sanki ruhum acıdı hastanede yattım göz yaşlarımı durduramadım . Şimdi de yilmiyorum yikilmiyorum Allah büyük bana dünyada daha önce hiç hissetmedigim bir mutluluk yaşattı sonra dünyada yasamadigim bir acı yaşattı Rabbim beterinden korusun .ben yarın yeni bir dr a gidicem ama inanın içimde korku endişe yok melegimin ultrason görüntüsüne bakıp mutlu oluyorum dua ediyorum.Rabbim evlatlarımızı saglikla sıhhatle bizlere bağışlasın. Verende o alanda ben teslim oldum o ne yaparsa en iyisi odur diyorum .

Allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslar.Hayirli saglikli akilli guzel yuzli devletine milletine sadik anasina babasina saygili imanli evlatlar nasip etsin cumlemize. :) MasAllah hepinize.

Merhaba arkadaşlar ben doktora gittim 4lu testim iyi çıktı fakat ayak egriliginin yanında bu kez de baş parmak ayrık dediler aminosentez yapalım dediler kabul etmedim her ayrık parmak down sendromu demekmi başına gelen varmı????

Back
X