Gebelik

Kizlar idrar tesleri sizce dogruluk oranı ne 16 gun günüm geçti iki çizgi net çıktı eltim hamilesin dedi 18 gun oldu adet sancim war gibi karnim belim agriyor hamile değilsen korkyrm hastaneye gidicem hamileleyim sizce ilk defa hamileyim
Net çift cizgi çıktıysa hamilesindir canim.
O kasık ve bel ağrısı cok normal ben 4aya yaklaşırken kesildi ağrılarım ki su an 19haftalik hamileyim ara ara hala olur.
Hayırlı olsun simdiden sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah Rabbim

gebeliğin 1. Ayından sonra yapılan testler nelerdir? Ve kullandıgınız vitaminler nelerdir arkadaşlar
İşte kese, bebek gözüktükten sonra 4tüp kan 2 tüp idrar alıyorlar. Sizde hepatit kızamık vs hastalıklar var mı diye bakılıyor. Kan ve vitamin değerlerine bakılıyor. İdrarda enfeksiyon olup olmadığına bakılıyor vs
Sonra folik asit veriliyor.
11-14 haftada ikili tarama testi yapılıyor.
14haftadan sonra birkaç çeşit vitamin içeren bir hap ve balık yağı hapı veriliyor destek olarak.. Sonrasını henüz yaşamadım, yaşadıkça öğreniyorum 😁

Net çift cizgi çıktıysa hamilesindir canim.
O kasık ve bel ağrısı cok normal ben 4aya yaklaşırken kesildi ağrılarım ki su an 19haftalik hamileyim ara ara hala olur.
Hayırlı olsun simdiden sağ sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah Rabbim
AMIN INŞALLAH ELTIM GAZ WARDIR DIYR NORMAL O ZMN TEŞEKKÜR EDERİM

AMIN INŞALLAH ELTIM GAZ WARDIR DIYR NORMAL O ZMN TEŞEKKÜR EDERİM
Canim gebelik de gaz da oluyor ama rahim de ki damarlar genişlediği icinde sanci oluyor ben 3 ay evden çıkamadım neredeyse yattım dinlendim cok belim ağrıyordu şükür aya girerken hafifledi.
Kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım artik inşallah sen de anne adayisin :anneadayı:

Canim gebelik de gaz da oluyor ama rahim de ki damarlar genişlediği icinde sanci oluyor ben 3 ay evden çıkamadım neredeyse yattım dinlendim cok belim ağrıyordu şükür aya girerken hafifledi.
Kalbini gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun inşallah arkadaşım artik inşallah sen de anne adayisin :anneadayı:
Inşallah kuzum yarin hastaneye gidecem hayırlısı ama hamileyim eminim😊😊

Kizlar idrar tesleri sizce dogruluk oranı ne 16 gun günüm geçti iki çizgi net çıktı eltim hamilesin dedi 18 gun oldu adet sancim war gibi karnim belim agriyor hamile değilsen korkyrm hastaneye gidicem hamileleyim sizce ilk defa hamileyim

Negatif sonuç verip sonradan pozitifi gören çok ama yanlış bir pozitif sonuç çıkmaz canım içini ferah tut en yakın zamanda doktora görün bilgi al bebişin için :) bebişini Sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah tebrik ederim :)

Negatif sonuç verip sonradan pozitifi gören çok ama yanlış bir pozitif sonuç çıkmaz canım içini ferah tut en yakın zamanda doktora görün bilgi al bebişin için :) bebişini Sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah tebrik ederim :)
Doktura gittim 5 haftalık 6 günlük hamileyim😊😊😊

Back
X