Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacıncı haftadasınBenim hiç bulantım yok acaba erkenmi daha..
Belki hiç bulantı yaşamazsın benim 6. Haftamda başladı çok berbat birşeu insallah yaşamazsın canım5 haftalık
5 haftalık
Inşallah hiç de olmaz arkadaşım.Benim hiç bulantım yok acaba erkenmi daha..
Maşallah canım ben senin aksine çok yasıyorum insallah gecicek bu durumlarInşallah hiç de olmaz arkadaşım.
Ben 13+4 deyim çok nadir tiksinme bulantı oldu gerçekten cok sıkıntılı Allahim sürekli bulantısı olana yardım hep dedim ki benim ki cok azdı.
Canım Tez vakitte şifanı versin inşallah Rabbim.Maşallah canım ben senin aksine çok yasıyorum insallah gecicek bu durumlar![]()
Ayva ilk zamanlar bende yiyordum suan şişkinlik yapıyorCanım Tez vakitte şifanı versin inşallah Rabbim.
Ben ilk zamanlarda ayva da cok yedim midem hafif hassastı cok iyi geldi tavsiye ederim.
Ayvayı ince dilim kestim bol tuz ve limonladım yedim cok iyi gelmişti o da, dene istersen onu da bir.
Şişkinlik herşey yapıyor, bende bazen davul gibi oluyorum ne yersem yiyim birde cok afedersin büyük tuvaletimi eskisi gibi yapamıyorum malum kabızlık oluyor o da iyice sisiriyordu. Sonra sabahları ac karnına su icmeye başladım onunla düzene girdim biraz cok şükür.Ayva ilk zamanlar bende yiyordum suan şişkinlik yapıyor![]()
Çok sağol canım deneyeceğim sen kaç haftalıksınŞişkinlik herşey yapıyor, bende bazen davul gibi oluyorum ne yersem yiyim birde cok afedersin büyük tuvaletimi eskisi gibi yapamıyorum malum kabızlık oluyor o da iyice sisiriyordu. Sonra sabahları ac karnına su icmeye başladım onunla düzene girdim biraz cok şükür.
Bunu da dene istersen arkadaşım.
13+5 deyim canım ben ama şükür sıkıntı yaşamadım mide bulantısından, sanırım anneme çekmişim bu konuda onunda hic olmamış neredeyse cok az tiksinme ve bulantı olmuş ara sıra.Çok sağol canım deneyeceğim sen kaç haftalıksın
Oh bebişin keyfini çıkar canım. Ben ilaç kullanıyorum çok zorda kalınca mecbur . İnsallah yakın zamanda geçer bende keyfini çıkarırım :)13+5 deyim canım ben ama şükür sıkıntı yaşamadım mide bulantısından, sanırım anneme çekmişim bu konuda onunda hic olmamış neredeyse cok az tiksinme ve bulantı olmuş ara sıra.
Valla bütün kötü düşünceleri attim kafamdan bebişimin keyfindeyim Allahin izni ile sağlıkla kavuşalım duasindayim her daim.Oh bebişin keyfini çıkar canım. Ben ilaç kullanıyorum çok zorda kalınca mecbur . İnsallah yakın zamanda geçer bende keyfini çıkarırım :)