Gebelik

Deemeett

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
6
1
36
39
gebeliğin 1. Ayından sonra yapılan testler nelerdir? Ve kullandıgınız vitaminler nelerdir arkadaşlar

3. Aya kadar ikili tarama testi . Folik asit ve d vitamini veriyor dr. Genelde ama senin ne eksikse ona göre verir sanırım . Bulantılardan ben kullanamıyorum malesef .

İnşallah yaşamam ama iştahımda yerinde@:-( sen kaç aylık hamilesin şuan

Bende beta hcg ile öğrendim hamile olduğumu Dr gittik değer az olduğu için hiç bakmadı ne kadarlık hamileyim bilmiyorum ama kan tahlili sonuçlarım doğrultusunda Dr d vitamini demir ilacı b 12 iğne ve folik asit verdi
Folik asit hariç diğerleri benim değerlerim düşük olduğu için verdi
Bu arada sağlıkla kucağınıza alın

Benim hiç bulantım yok acaba erkenmi daha..
Inşallah hiç de olmaz arkadaşım.
Ben 13+4 deyim çok nadir tiksinme bulantı oldu gerçekten cok sıkıntılı Allahim sürekli bulantısı olana yardım hep dedim ki benim ki cok azdı.

Bence nasıl başlarsa öyle gider. Benim hiç bulantım olmadı gibi. Sadece ilk 3 ay sabahları sarı safra çıkardım. Öksürünce bulantı gelirdi. Onun dışında şuanda da şiddetli öksürürsem sabahları o zaman midem kalkıyor hemen geçiyor.

Inşallah hiç de olmaz arkadaşım.
Ben 13+4 deyim çok nadir tiksinme bulantı oldu gerçekten cok sıkıntılı Allahim sürekli bulantısı olana yardım hep dedim ki benim ki cok azdı.
Maşallah canım ben senin aksine çok yasıyorum insallah gecicek bu durumlar 😞

Maşallah canım ben senin aksine çok yasıyorum insallah gecicek bu durumlar 😞
Canım Tez vakitte şifanı versin inşallah Rabbim.
Ben ilk zamanlarda ayva da cok yedim midem hafif hassastı cok iyi geldi tavsiye ederim.
Ayvayı ince dilim kestim bol tuz ve limonladım yedim cok iyi gelmişti o da, dene istersen onu da bir.

Canım Tez vakitte şifanı versin inşallah Rabbim.
Ben ilk zamanlarda ayva da cok yedim midem hafif hassastı cok iyi geldi tavsiye ederim.
Ayvayı ince dilim kestim bol tuz ve limonladım yedim cok iyi gelmişti o da, dene istersen onu da bir.
Ayva ilk zamanlar bende yiyordum suan şişkinlik yapıyor 😞

Ayva ilk zamanlar bende yiyordum suan şişkinlik yapıyor 😞
Şişkinlik herşey yapıyor, bende bazen davul gibi oluyorum ne yersem yiyim birde cok afedersin büyük tuvaletimi eskisi gibi yapamıyorum malum kabızlık oluyor o da iyice sisiriyordu. Sonra sabahları ac karnına su icmeye başladım onunla düzene girdim biraz cok şükür.
Bunu da dene istersen arkadaşım.

Şişkinlik herşey yapıyor, bende bazen davul gibi oluyorum ne yersem yiyim birde cok afedersin büyük tuvaletimi eskisi gibi yapamıyorum malum kabızlık oluyor o da iyice sisiriyordu. Sonra sabahları ac karnına su icmeye başladım onunla düzene girdim biraz cok şükür.
Bunu da dene istersen arkadaşım.
Çok sağol canım deneyeceğim sen kaç haftalıksın

Çok sağol canım deneyeceğim sen kaç haftalıksın
13+5 deyim canım ben ama şükür sıkıntı yaşamadım mide bulantısından, sanırım anneme çekmişim bu konuda onunda hic olmamış neredeyse cok az tiksinme ve bulantı olmuş ara sıra.

13+5 deyim canım ben ama şükür sıkıntı yaşamadım mide bulantısından, sanırım anneme çekmişim bu konuda onunda hic olmamış neredeyse cok az tiksinme ve bulantı olmuş ara sıra.
Oh bebişin keyfini çıkar canım. Ben ilaç kullanıyorum çok zorda kalınca mecbur . İnsallah yakın zamanda geçer bende keyfini çıkarırım :)

Oh bebişin keyfini çıkar canım. Ben ilaç kullanıyorum çok zorda kalınca mecbur . İnsallah yakın zamanda geçer bende keyfini çıkarırım :)
Valla bütün kötü düşünceleri attim kafamdan bebişimin keyfindeyim Allahin izni ile sağlıkla kavuşalım duasindayim her daim.
Inşallah arkadaşım inşallah gercekten cok değişik duygular, Rabbim gönülden dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah.

Kizlar idrar tesleri sizce dogruluk oranı ne 16 gun günüm geçti iki çizgi net çıktı eltim hamilesin dedi 18 gun oldu adet sancim war gibi karnim belim agriyor hamile değilsen korkyrm hastaneye gidicem hamileleyim sizce ilk defa hamileyim

Back
X