Gebeliğe Hazırlık Gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

portakalnergisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2019
14
6
1
27
Merhabalqr 19 aralıkta adet oldum 1 ocakta da korunmasız ilişkiye girdim içe boşalma olmadı ilişkiden sonra bir buçuk hafta kadar azar azar kahverengimsi kanamam oldu altı hafta oldu adet olmadım ama adet zamanım geldiğinde tüm belirtilerini yaşadım çok az pembemsi kahverengimsi lekelenmeler oldu hamile olabilir miyim eğer hamile olmuş olsam 9 haftalık oluyor idrarda gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı hamileliğe dair bir belirti de yok. çok stresten mi gecikmiş olabilir ilişki etkilemiş olabilir mi çünkü ilkinde de bir hafta kadar lekelenmelerim olmuştu. Dokuz haftalık gebelik idrar testinde kesin çıkar değil mi

Evet cikar.ama en net cevap icin kan testi yaptirmalisiniz.stresten gecikmis olabilir.
Adet olacak gibi belirtilerim var kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor ama olamıyorum bunun için önereceğiniz bişey var mı hamile olduğumu düşünmüyorum hiç bir belirti olmaz mı hamile olsam

Adet olacak gibi belirtilerim var kasıklarım ağrıyor karnım ağrıyor ama olamıyorum bunun için önereceğiniz bişey var mı hamile olduğumu düşünmüyorum hiç bir belirti olmaz mı hamile olsam
Adet belirtileriyle gebelik belirtileride benzer.bir düsügüm var ordan biliyorum.belki baska biseyde olabilir.bence bi doktora görünün öncelikle

Back