• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelik

misszade

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
4
0
1
6+4 günlük hamileyim son adet tarihime göre bugün doktora gittim vajinal ultrasonda keseyi ve bebeği gördük doktor kalp atışlarını duyamadım dedi ayrıca ultrason görüntüsüne göre 5 +2 günlük olduğunu söyledi haftaya perşembe gününe çağırdı beni kalp atışını duymazsam bebeği alıcam dedi ne yapmalıyım sizce?

Sat ne zamandi ki bu kadar çabuk bebegi alip almayaya karar veremez ki sonuçta 8 haftalıkkende kalp atısı duyan var

6+4 günlük hamileyim son adet tarihime göre bugün doktora gittim vajinal ultrasonda keseyi ve bebeği gördük doktor kalp atışlarını duyamadım dedi ayrıca ultrason görüntüsüne göre 5 +2 günlük olduğunu söyledi haftaya perşembe gününe çağırdı beni kalp atışını duymazsam bebeği alıcam dedi ne yapmalıyım sizce?
genellikle 5-8. Gebelik haftaları içerisinde bebeğin kalp atışları duyulabilmektedir.

8. haftaya kadar bekle.
beklerken başka dr lara da git danış.

bebeğimin kalp atışlarını duymuştum ve bir hafta sonra kalp atışı durdu kürtaj oldum nasip değilmiş :(

Back