• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Mucizemibeklerken41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2017
7
3
1
33
Merhaba.. sat 24 kasım normalde dün adet günümdü idrar testinde 2. Çizgi silik çıktığı için acilde gebelik testi yaptırdım sonucum 85.1 akşama doğru açık kahve rengi akıntı gibi bişey farkettim birazda karın ağrım oldu bu yerleşme kanaması olabilirmi gebelik varmı sizce bugünde yine açık kahve rengi leke gördüm tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim

ya bende sorim normalde geçen hafta adet günümdü yani 23 aralıktı adet günüm ama 3-4 gün leke geldi ve bidaha adet olmadım geçen idrar testi yaptım ama negatif sizce tekrar test yaptırmalımıyım bu yerleşme kanaması olabilirmi

Merhaba.. sat 24 kasım normalde dün adet günümdü idrar testinde 2. Çizgi silik çıktığı için acilde gebelik testi yaptırdım sonucum 85.1 akşama doğru açık kahve rengi akıntı gibi bişey farkettim birazda karın ağrım oldu bu yerleşme kanaması olabilirmi gebelik varmı sizce bugünde yine açık kahve rengi leke gördüm tecrübeli arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim

canım sonucum 85.1 diyosun gebelik var yani silikte çıksa çizgi hamilesin demekki istersen bugün bi doktora git yada eczaneden al test yap yine

Ben lekelenmeler olunca iki gün üst üste korktum kimyasal gebelik falan olur diye yarın gidicem dra inşallah değerim düşmez
Keske hemen gitseydin dusuk onleyici igne yaparlardi gebelik var tabii ama cok yeni kendin8 koruman lazim mumkun oldugunca yatmalısın yuksege uzanma temizlik yapma acile gidersen hemen igne yaparlar ve hap verirler kanamalari ihmal etmemek lazim

Zaten kanda cikmis 2 gunde bir kan verip deger duzenli artiyor mu kontrol ettirmelisiniz kimyasal gebelik olma ihtimaline karsi .kahverengi lekeler bazen olur ama mutlaka dr gormeli progestan verir kullanirsin .Hamile kalmışsın sakin ihmal etme arayip bulamayan cok kisi var
bilmiyordum teşekkür ederim cavap için

Allah razı olsun. Rabbim bütün isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah herzaman dua ediyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseye aratmasın inşallah. .

ya bende sorim normalde geçen hafta adet günümdü yani 23 aralıktı adet günüm ama 3-4 gün leke geldi ve bidaha adet olmadım geçen idrar testi yaptım ama negatif sizce tekrar test yaptırmalımıyım bu yerleşme kanaması olabilirmi

canım idrar testi yaptınmı tekrar?

benim adetim düzensiz zaten yani 35 günde bir bazen 2 ay olmadığı oluyor pko olduğu için ve tirodim var en son 8 aralıkta ve sonraki gün ilişki yaşadık

tatlım düzensizse yumurtlama zamanın değişebilir
geç döllenme olabilir

ama gün aşırı ilişkiyi ihmal etmeyin

evet ihmal etmiyoruz ama bi başka belirtim ayaklarım üşüyor çok sık idrara çıkıyorum bilmiyorum sence bi kan testi yaptırsammı

canım kan testi kesin sonuç verir
aslında işte bunun için ovu testi iyi
yumurtanın çatladıgı günü bilsen döllenme zamanını ve sonucun ne zaman cıkacagını da bilirsin

canım kan testi kesin sonuç verir
aslında işte bunun için ovu testi iyi
yumurtanın çatladıgı günü bilsen döllenme zamanını ve sonucun ne zaman cıkacagını da bilirsin

işte pepaap diye bir uygulama var geçen ay adet tarhimi girdiğimde 8 aralık yüsek yumurtlama günü gösteriyodu ama ne kadar doğru bilemem en iyisi ovülasyon testi almak

işte pepaap diye bir uygulama var geçen ay adet tarhimi girdiğimde 8 aralık yüsek yumurtlama günü gösteriyodu ama ne kadar doğru bilemem en iyisi ovülasyon testi almak

canım takvimle uyumlu oluyor ama adetlerin düzenli ise

düzensiz oldugunda takvim standart olanı söyler yani tutmaz gerçeği ile

Back