- 12 Eylül 2015
- 65
- 7
- 16
- 28
- Konu Sahibi hemsiresena
-
Psikoljik olarak korkusunu atamıyorumTers ilişki diyorsun gebelik diyorsun 3 aydın adet olduğun halde kanda beta baktırdım diyorsun....!!!
bence hamilesindir hayırlı olsun
Canım tamamen psikolojik zaten ilaçla adet olduğuna göre yumurtlama sorunun var öyle kolay olsa hamile kalmak kaç kez adet olmuşsun kaç kez beta ya baktırmışsın bu kadar stres niyePsikoljik olarak korkusunu atamıyorum
Karnım sis iyor gibi geliyor çünkü ondan korkuyorum yaCanım tamamen psikolojik zaten ilaçla adet olduğuna göre yumurtlama sorunun var öyle kolay olsa hamile kalmak kaç kez adet olmuşsun kaç kez beta ya baktırmışsın bu kadar stres niye
Ayran içincede karnımız şişiyor o zaman herkes hamileyim desinKarnım sis iyor gibi geliyor çünkü ondan korkuyorum ya
Ters ilişki diyorsun gebelik diyorsun 3 aydın adet olduğun halde kanda beta baktırdım diyorsun....!!!
bence hamilesindir hayırlı olsun
Birdaha böyle haltlar yemeyin ozaman .Dediğim gibi karnım sisince acaba beta olmadan gebelik olur mu diye düşünmekten alamiyorum kendimi
Basiniz goge erdi mi kendinizden kucuk birini hatali yakalayip aklinizca laf sokunca?Birdaha böyle haltlar yemeyin ozaman .
Rica ederim canimTeşekkür ederim ilginiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?