• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

hemsiresena

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
65
7
16
28
Merhaba ablalarım size bir kaç sorum olacaktı bu konuda endişelerim var çünkü nişanlımla korunarak en son 23 temmuzda ters ilişkim oldu boşalma olmadı prezervatifte yırtılma yoktu 2 kattı zaten ben pko hastasiyim anca ilaçla adet oluyorum o dönem yazz 24+4 kullanıyordum bittiğinde adet oldum 3 gün sürdü şüphelendim 4 ve 21 ağustosta beta baktirdim 0.29 ve 0.0 çıktı daha sonra adetlerim normale döndü yine ilaçla oldum eylül ayında 5 eylülde bir daha kan verdim 0.58 çıktı 14 eylülde bir daha verdim yanı iliskiden 53 gün sonra 0.0 çıktı ama psikolojik olarak sanırım karnım büyüyor sertleşiyor gibi geliyor kahverengi çizgi hep belirgindi bende şimdi gözüme daha çok batıyor kanda çıkmayıp gebelik olabilir mi yoksa psikolojik midir bundan nasil kurtulabilirim korkudan fikirleriniz için teşekkürler şimdiden .

İnsanlar burda normal ilişki yöntemini yaparak bile hamile kalmak için kaç ay uğraşıyor. Siz ters ilişki ile hamile kalırsanız tüm kk toplanıp size tebriğe gelelim :halay: kaç kere beta değerleriniz düşük derecelerde çıkmış. Betanın çıkmaması gibi bir ihtimal olmaz 3 ayda hem siz hemşireniz sizin sağlık bilginizin bizden daha iyi olması gerekir :kahve: bir şey Yok endişelenmeyin

Ben 1 yildan beri ugrasiyorum guzelim cocuk yapmak icin ne bende bir problem var ne de esimde..
Psikolojini bos yere bozma ters iliski yasadigina gore daha bakiresin
1 hem ters iliski
2 cift prezervatif
3 tahminimce bakiresin
4 kan testleri
5 adet goruyorsun
Hamile.falan degilsin korkma endiselenme bos yere ama benden sana bir tavsiye bir daha boyle seyler yapma bak bos yere 3 ay boyunca o sikinti stresi sen yasadin

Back