Gebelik zehirlenmesi olan normal doğum yapabilir mi?

irokuss

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2023
6
0
6
24
Arkadaşlar merhaba şu an 37 haftalık hamileyim. Çarşamba gününden beri hastanede yatıyorum gebelik zehirlenmesi olduğu için. Bebeğime de en son pazartesi günü bakıldı makat geliş yani ters olduğu söylendi. Ama bu bakan kişi kendi doktorum değildi, ayrıca ultrason için başka bir yere göndermişti beni orada makat geliş olduğu söylenmişti. Açıkçası ben hala döndüğünü düşünmüyorum hissetme biçimimde bir değişiklik yok çünkü. Neyse ben haliyle sezaryene gireceğimi sanıyordum. Çünkü bebek dönmezse eğer sezaryene alırız demişti doktorum. Bugün de hemşirelere söyledik böyle böyle diye ama onlara herhangi bir şey söylenmemiş sezaryen olacağımla ilgili. Bebeğin makat geliş olduğunu bilmiyordum demiş doktorum. O sıkıntı değil tamam normal doğuma da okeyim bu arada, ama gebelik zehirlenmesi durumunda bebek sezaryenle alınmıyor mu? Normal doğum risk oluşturmuyor mu? Ben risk olduğu için bebek dönmüş olsa bile sezaryenle alınır diye biliyorum. Biraz karışık yazdım sanırım umarım derdimi anlatabilmişimdir. Gebelik zehirlenmesi yaşayıp normal doğum yapan var mıdır ki buralarda?

Zehirlenmede nasıl olur bilmiyorum ama bebeğin makat gelişi başlı başına sezaryen sebebi değil mi zaten. Neden kimse birbirinden habersiz gibi kafasına göre iş yapıyor

Zehirlenmede nasıl olur bilmiyorum ama bebeğin makat gelişi başlı başına sezaryen sebebi değil mi zaten. Neden kimse birbirinden habersiz gibi kafasına göre iş yapıyor
Orası ayrı bir muamma zaten kimsenin bir şeyden haberi yok, anlamadım gitti vallahi stresim 5 e katlandı şu an, zaten bebeğim erken gelecek diye solunum sıkıntısı yaşar diye korkuyorum, bide üstüne bu belirsizlik eklendi

Yok ya 37 hafta gayet iyi. Sen o kısmı kafana takma lütfen arkadaşım da 37 de doğurdu aldı evine gitti bebeğini. Merak etme Allahın izniyle kavuşun sağ salim ama açık açık endişelerini söyle doktora ona buna kimi görürsen. Seni rahatlatmak zorundalar.

Evet yarın sabah görüştüğümüzde söyleyeceğim, kendi ablam da hemşire ve gebelik zehirlenmesi durumunda normal doğum riskli olduğunu söylüyor. Eğer normal doğum diye söylerse özel hastaneye gidip sezaryen yaptırırız dediler. Bakalım yarın sabah görüştüğümüzde ne diyecek doktorum. Normalde çok iyi bir doktor herkesin gelmek için randevu kovaladığı herkesin çok sevdiği bir doktor ama beni böyle strese sokması çoookk canımı sıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…