Gebeliğe Hazırlık Gebelik yasayanlar nolur bi bakabilir Gve

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ezolinde

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
454
307
53
Arkadaşlar özür dileyerek başlamak istiyorum çünkü aylardır actigim kaçıncı post bilmiyorum.... bir umut işte 9 aylık evliyim. Hormon testlerim tertemiz. Adetlerim duzenliydi sadece geçen ay ilk defa 4 gün geciktim sonra oldum 4 gun surdu . Bu ay ise sad3ce yumurtlama donemimde 1 kez münasebetimiz oldun baska olmadi adete 2 hafta kala kaşık ağrısı ve göğüs şişme ve hassasiyet başladı. Adedine 3 gün var hala devam ediyor ve akintim da var beyazimsi ve kokusuz. Kasiklarim yanıyor. Geçmeden test yapmicam ama önceki aylarda yumurtlama döneminden sonra akintim kesilir kuruluk olurdu bu ay akintim olunca şüphelendim. Sizce olma ihtimali var mıdır? Tecrübelerinizi yazarmisiniz...

Olabilir herkeste belirti farklıdır

Bende akıntı vardı gebelik öncesi adet öncesi de olurdu ama bu uzun sürdü birde adet sancısı çok olurdu bende fakat o ay sadece batmalar vardı şiddetli olmayan hafif kramp değilde aniden gelip giden tuhaf bir ağrı vardı bir kere onu yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…