Gebeliğe Hazırlık Gebelik ve tarlusal kullanimi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Enguzelmasalim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
77
33
38
Kizlar merhaba ben aranizda yeniyim konuyu dogru yere mi actim bilmiyorm ama fikirlerinize ihtiyacim var polikistik over rahatsizligim var 24 yasindayim 16 yasindan beri surekli doktor kontrolunde dogm kontrol hapi kullandm adet olmak icin en son kontrolumde kistim cikmado 2 aydir adet olmuyorum 2 hafya once gene gittim gene hicbisey yok gec dollenmeden suohlenedi doktorum ama hicbisi cikmadi tarlusal kullandm 8. Gunum hala adet olmadim ve adet belirtim de yok sizde tarlusal kullanip gebelik oldugunu ogrenenler varmis peki gebelik yokken tarlusal kullanipta adet olmayan varmi

Söktürücüye rağmen adet olunmuyorsa gebelikten şüphelenilir. Doktorunun beklediğinden de geç döllenme olmuş olabilir. Kendin test yaptın mı bu kadar gecikmeden sonra ?

Söktürücüye rağmen adet olunmuyorsa gebelikten şüphelenilir. Doktorunun beklediğinden de geç döllenme olmuş olabilir. Kendin test yaptın mı bu kadar gecikmeden sonra ?

Acikcasi dha once cok husrana ugradigim icin test yapmaya cesaret edemedim doktorumla gorustum bu haftasonuda olmazsan pazartesi gel diye soyledi ilginc bi sekilde bu sabah bi leke gordum kahverengi cok az sekilde belki adet olcagm icin ilk seydir dedm dha once yasamadm hic bole ama gene olumsuz sonuc alirm die doktora gitmeyi beklemeye karar verdm yerlesme kanamasi olablr die yaziyo nette bole durumda ama dha once yasamadigim icin ne olduguna emin olmak icn bugunu aksama kdr bekleyeym dedm

Ben yerleşme kanaması yaşadım. Eğer yerleşmeyse devamı gelmiyor adet gibi. Çok az 1-2 damla şeklinde oluyor. Gün içinde bi kaç sefer gelebiliyor. Ve idrar testinde 5-6 gün sonra kanda 3-4 günden sonra çıkıyor. Yani bugün ki yerleşmeyse pazartesi kanda çıkar olup olmadığı emin olursun.

Peki o yerlesme kanamasinda adet sancisi gbi agri cekiyor muydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…