gebelik ve rahimde sivi

forelock

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2015
58
29
38
arkadaslar,
gebelik durumum var ve bugun doktorum rahimde sivi birikmesi oldugunu soyledi. bu ne demek bilgisi olanlar var mi? dusuk tehdidi varmis. progestan verdi

Ko
arkadaslar,
gebelik durumum var ve bugun doktorum rahimde sivi birikmesi oldugunu soyledi. bu ne demek bilgisi olanlar var mi? dusuk tehdidi varmis. progestan verdi
nu biraz eski ama bendede ayni seyi soyledi rahim arkasinda sivi var dedi ve bi aciklamada yapmadi sizin son durum ne oldu hamilemiydiniz cevaplarsaniz cok sevinirim

Ko

nu biraz eski ama bendede ayni seyi soyledi rahim arkasinda sivi var dedi ve bi aciklamada yapmadi sizin son durum ne oldu hamilemiydiniz cevaplarsaniz cok sevinirim
Banada aynısını demişti ama hamile kalamadım onay parçalı kanamam oldu aşırı şekilde düştü mü dış gebemi oldum aklım karıştı

Banada aynısını demişti ama hamile kalamadım onay parçalı kanamam oldu aşırı şekilde düştü mü dış gebemi oldum aklım karıştı
Oncelikle cevabin icin tesekkurler Suan benimde aklim karışik bi kanamam yok ama gebelikde varmi yokmu oda belirsiz

Oncelikle cevabin icin tesekkurler Suan benimde aklim karışik bi kanamam yok ama gebelikde varmi yokmu oda belirsiz
Merhabalar bende bu sorunla karsi karsiya kaldim 4 haftalik hamileyim kese muayenesinde doktorum soyledi sivi birikmesi oldugunu baska bi aciklamada yapmadi yediklerine dikkat et dedi sadece sizde bi gelisme oldu mu rabbim sifa versin

Batında sıvı olduğunda genelde dış gebelikten şüphe edilir ama genelde öyle bir şey çıkmaz :)

Batında sıvı olduğunda genelde dış gebelikten şüphe edilir ama genelde öyle bir şey çıkmaz :)
Bana iki embriyo trabsferi yapilmisti ama rahimde tek kese gorundu acaba digeri icin dis gebelik yasiyorum ondan mi sivi olustu:) kafam cok bulandi doktor doktor diyosun oda dogru duzgun bi aciklama yapmiyor iyisekte dusunerek hasta etcez kendimizi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…