Gebelik ve rahimde kanama

Merhaba Canım;
5haftalık hamileyken açık pembe akıntıyla rahmimin içinde kanamam olduğunu tesbit etti doktorum ama sebebini bulamadılar tam 2 hafta sürdü pembe akıntım tüm gebeliğim boyunca progestan fitil ve iğne kullandım. İğneler kimi zaman arttı doz olarak kimi zaman azaldi.Sürekli istirahat ve raporla geçirdim hamileliğimi Doktor heran her şey olabilir erken doğum ölü veya düşük.Yapacağın tek şey üzülmemek ilaçlarını almak ve dua etmek.Sonuç 39. haftamda nur topu gibi bir kızım oldu şu an 7 aylık melikem yanımda.Geceleri ona bakarak uyuyorum.

Üzülme ilaçlarını kullan bolca dinlen ve bol meyve ile beslen canım.İnşallah sağlıkla bebişini kucağına alırısın.

Allah (c.c.) razi olsun canim ...
Amin cumlemizinkini :)
Iyi sukur agizdan fazla hirpalamamis seni ilac demek...
Bana cok agir gelmisti ...
Kendine de bebisede iyi bak... :)

Allah (c.c.) razi olsun canim ...
Amin cumlemizinkini :)
Iyi sukur agizdan fazla hirpalamamis seni ilac demek...
Bana cok agir gelmisti ...
Kendine de bebisede iyi bak... :)
İlk kullandığım gün baş dönmesi yapti onun dışında Allah'a sükur o toparladı beni zaten genelde de çoğu ilacın yan etkisini yaşamam :) sende kendine çok iyi bak canım bebisine sağlıklı ömürler nasip etsin Allah

Çok sevindim senin adına canım :) Rabbim bebisini bağışlasın! Biz isteyenlere de nasip etsin o güzel duyguyu

Desteğin için çok teşekkür ederim canım moral oldunuz valla hepiniz birden ..

Merhabalar,

Bende sizinle aynı sorunları yasıyorum sanırım. Polikistik over hastasıyım. 4 yıl önce doğal yolla hamile kaldım ama 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Onca yıl denemelere rağmen yeniden hamile kalamadım ve en sonunda tüp bebekle hamile kaldım. Geçen hafta ilk kontrolümde bebeğimi ve kalp atışlarını gördük. Doktor 6+2 günlük olduğunu hatta 2 günde önden gittiğini söyledi. Çok sevindik mutluluktan uçtuk fakat sonrasında kese çevresinde kanama var dedi. Moralim acayip bozuldu. Sürekli yat dedi. Ayrıca embriyo transferinden sonra progestan iğne, hibor iğne, coraspin,estrafem ve folik asit kullanıyorum hepsine devam dedi. Çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye.

İnşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
O 'acaba kalbi atıyor mu? ' düşünceleri var yaaa, tam 9 ay sürdü bende. İlk gebelikte ne kadar tecrübesiz oluyor insan. 2.gebeliğimde hiç takmadım, hiç olumsuz bişey aklıma dahi gelmedi.

Off cok zor yaa hergün endise ile uyanmak günü bitirmek zehir oluyor. Çarşamba günü kalp atışını tekrar duydum daha net ve hızlıydı ama kanama azalsa da devam ediyormus.

Rabbim yardımcımız olsun üzüldüm gerçekten 3 ayı atlattık mı sonrasi kolay. Lütfen kendini paralama bol bol dinlen bırak ev leş gibi olsun...folik asit vitamin ilac degil canım ama digerleri ilac inşallah sağlıklı sekilde alırız bebeklerimizi kucagimiza

Allah hepimizin yardımcısı olsun 15 gündür kanama yüzünden bende yatıyorum ...Nasıl geçecek ne Zaman geçecek bilmiyorum (

Kızlar 12haftada benim kanamam geçti ama ben çok dikkat ettim kendime ve hiç yormadim kendimi. İlaçlarımı aksatmadan kullandım... Geçen hafta gittigimde bebek de iyiydi kanama da geçmişti. İnşaAllah bir daha tekrar etmezm . aynı durumu yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.. Rabbim en kısa zaman herkesin sağlığına kavuştursn. İnanın ! İnanır dua eder denileni yaparsanız Rabbimin sayesinde iyi olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…