Kızlar benim başımdan bir düşük geçti ( Rabbim kimseye yaşatmasın ) 10 ağustosta en son reglimdi ve adetime 3 gün kala
hamile olduğumu öğrendim .. Çok sevindik sonra keseyi gördük kalp atışlarını dinledik.. İş yerindeyken kanamam başladı ve ağlayarak izin alıp doktora gittim malesef meleğimin gelişimi durmuştu ve onu kaybettik ekim 29 da bebeğimi benden aldılar şimdi bir kaç aydır deniyoruz olmuyor Dr. a gidecektim ki birden gitmek yerine ovulasyon testi alıp bu ayda denemeye karar verdim .. Eşimin ailemin ısrarlarına rağmen gitmedim .. İnatçı değilimdir aslında ama içimden öyle geldi .. Sanki bu ay hamile kalacak gibi hissediyorum ..
resimde ovulasyon testlerim mevcut .. Stresten ödürü adet düzensizliğim oluştu bende 6. günden başladım yapmmaya BAT 20 Nisan ve 1,gün sanki koyulaşacak gibi oldu ama ikisi aynı derecede koyu değildi sadece öbür günlere göre daha koyuydu 17. gün evde değildim yapamadım 18 19 derken oluşan koyuluk yavaş yavaş azalmaya başladı net koyuluğu elde edemedik diye ard arda ilişki olmadı ama 1 boş bir dolu şeklinde aksatmadık .. Şimdi sormak istediğim şu kızlar ilk başta 30 sonra 34 sonra 38 oldu adet döngüm tabiki 4 gün katlamalı gitmesinin nedeni hep acaba hamilemiyim oldu bu ay rahat davranacaktım fakat ovulasyon kafamı karıştırdı 3 gündürde eşim şehir dışında olduğu için herhangi bir münasebet yok .. Peki yumurta çatlamışmı test yapmaya devam edeyimmi böyle bir durumla karşılaşan oldumu bana akıl verirseniz çok mutlu olurum .. Sağlıcakla ve selametle