Gebelik ve göğüs ağrısı

loveincats

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
135
76
33
Kızlar selam

Hamilelikte göğüs hassasiyeti ağrısı vs ortalama ne zaman geçiyor? İnanılmaz bir ağrı çekiyorum, sütyensiz gezmem mümkün değil resmen. Şu an gebeliğimin 6. Haftasındayım

Beni en çok zorlayan göğüs ağrısıydı, ortalama 3. ayıma doğru azalarak geçti çok şükür. Sütyen yerine yarım sporcu sütyenleri kullanabilirsiniz evde, ben o şekilde rahat ettim o dönem.

Beni en çok zorlayan göğüs ağrısıydı, ortalama 3. ayıma doğru azalarak geçti çok şükür. Sütyen yerine yarım sporcu sütyenleri kullanabilirsiniz evde, ben o şekilde rahat ettim o dönem.
Bende de başka bir belirti yok çok şükür ama bu göğüs ağrısı fena. Evet bende o tarz şeylerle rahat ediyorum, ama tabi gece bir taraftan diğer tarafa dönerken bile çok acıyor, her dk temkinliyim 😁 sürekli uyanıyorum o yüzden geceleri bile. Hızlı yürüyemiyorum falan. 3. Aya kadar sabredilir de umarım 9 ay sürmez 🙈

Benim sadece sol göğsüm ağrıyordu.Hatta adet belirtisi diye test bile yapmamıştım. Adet gecikmesinin üstünden 9 gün gecince gördüm pozitifi:) . 8..9 haftada geçti.

Benim sadece sol göğsüm ağrıyordu.Hatta adet belirtisi diye test bile yapmamıştım. Adet gecikmesinin üstünden 9 gün gecince gördüm pozitifi:) . 8..9 haftada geçti.
Tek taraflı ağrı da mı olabiliyormuş yani 😁 İlginç. Benimde koltuk altıma kadar taşan bir ağrım var, inşallah geçer çok çabuk 😔

Benim 12 hafta civarı azalarak bitti. Eşimle sarılırken ellerimle durduruyordum çok sarılmasın diye o derece ağrım vardı eğilirken , yürürken , duş alırken bile lifi gezdiremiyordum 🥲 Sonra bi baktım anaa geçmiş he dedim🤣🤣 O kadar rahatladım ki 12 haftadan sonra 😍 Darısı sana 🙏🏻

Benim 12 hafta civarı azalarak bitti. Eşimle sarılırken ellerimle durduruyordum çok sarılmasın diye o derece ağrım vardı eğilirken , yürürken , duş alırken bile lifi gezdiremiyordum 🥲 Sonra bi baktım anaa geçmiş he dedim🤣🤣 O kadar rahatladım ki 12 haftadan sonra 😍 Darısı sana 🙏🏻
Ayyy aynı bennnn 🙈 inşallah yaaa daha da erken geçsin inşallah 🤲🏻☺️

Planlı değildi 3. Çocuk istemiyorduk. ama kanamamda başladı hcg takipi yapıcak dr. Karışığız biraz:KK43:
Anladım 😞 Çok üzüldüm. Eğer yaşayacak günü varsa gelir yoksa da gelmez maalesef 😔 Sizin için en güzel ve hayırlısı nasıl olacaksa öyle olmasını temenni ediyorum 🤲🏻

X