- 7 Mart 2021
- 304
- 500
- 36
-
- Konu Sahibi GogolunPaltosu
Balina gibi olmam? ayhMerhaba
Ben 25 haftalık haftalık hamileyim. Doktorum sorun olmadığını söylediği için hamileliğimin başından beri daha az sıklıkta da olsa düzenli birlikte oluyorduk yakın zamana kadar ama son bir aydır girişimde bulunsak da olmuyor. İkimiz de isteksiziz diyemem ama hamilelik eşimi etkiliyor sanırım. Her zamanki sevgi dolu hali ama birlikte olamıyoruz. Onu anlıyorum, o da beni incitmemeye çalışıyor ama bir anda balina gibi olmam cinselliği olumsuz etkiliyor galiba.
Eşim bunun geçici olduğunu söylüyor ama ben doğumdan sonra da bu durumun devam etmesinden endişeleniyorum. Bebeğimizi heyecanla bekliyorum ama ya aramızdaki cinsel çekimi tekrar yakalayamazsak diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Aranızda hamileliğinde eşiyle cinsel uzaklık yaşayıp doğumdan sonra normale dönenler var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var...
Çok sevindim, umarım biz de öyle oluruzBize yasaktı hamilelikte ilişki. Şimdi normaliz
Çok teşekkür ederim, sizin adınıza çok sevindim. Umarım biz de öyle oluruz. Sizin de ailenizle mutluluğunuz daim olsunİlk gebeliğimde de ve bu gebeliğimde de belirli riskler nedeniyle eşimle hiç birlikte olamadık. İlk gebeliğimde doğumdan sonra lohusalığım ağır geçtiği için ilk 2-3 ay ben yakınlaşmak istemedim ama sonrasında bebeğin varlığına alışıp hayatımızı düzene koydukça her şey gibi cinsellik konusu da bir düzene girdi. Dilerim yavrunuz sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin. Eşinizle birbirinize olan sevginiz ve bağınız artacak emin olun
İşte normalde 45-50 kilo arasındayken birden 60 kilo üstüne çıktım. Hareket kapasitem kısıtlandı. Kendimi balina gibi hissediyorumBalina gibi olmam? ayh
Kendinizi böyle küçümsemeyin yahu çok normal kilo almanız, içinizde bi can büyüyor, geçer gider düzelir bence stres yapmayınİşte normalde 45-50 kilo arasındayken birden 60 kilo üstüne çıktım. Hareket kapasitem kısıtlandı. Kendimi balina gibi hissediyorum
Yaa çok teşekkür ederimKendinizi böyle küçümsemeyin yahu çok normal kilo almanız, içinizde bi can büyüyor, geçer gider düzelir bence stres yapmayın
Tabi hormonların etkisiyle de olabilir ama genel anlamda iyi bi cinsel hayat varsa gebelik sonrası sekteye uğrayan duymadım açıkçası, bence rahat olun:)Yaa çok teşekkür ederimbiliyorum keyifli, kendine özgü bir süreç de işte hormonlar falan...
Hamile likde serbestti dikkatli sekilde iliskiye girmişdikMerhaba
Ben 25 haftalık haftalık hamileyim. Doktorum sorun olmadığını söylediği için hamileliğimin başından beri daha az sıklıkta da olsa düzenli birlikte oluyorduk yakın zamana kadar ama son bir aydır girişimde bulunsak da olmuyor. İkimiz de isteksiziz diyemem ama hamilelik eşimi etkiliyor sanırım. Her zamanki sevgi dolu hali ama birlikte olamıyoruz. Onu anlıyorum, o da beni incitmemeye çalışıyor ama bir anda balina gibi olmam cinselliği olumsuz etkiliyor galiba.
Eşim bunun geçici olduğunu söylüyor ama ben doğumdan sonra da bu durumun devam etmesinden endişeleniyorum. Bebeğimizi heyecanla bekliyorum ama ya aramızdaki cinsel çekimi tekrar yakalayamazsak diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Aranızda hamileliğinde eşiyle cinsel uzaklık yaşayıp doğumdan sonra normale dönenler var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var...
Benim de serbest ama isteyerek başlıyoruz, yarım kalıyor. Ben de fiziksel değişimimin eşimi etkilediğini düşünüyorum ister istemez. Eşim öyle olmadığını söylüyor ama endişeleniyorum hep böyle devam ederse diyeHamile likde serbestti dikkatli sekilde iliskiye girmişdik
Eşiniz bisey olur diye dikkatli olmaya çalişiyo ondan yarim kalabillir, doğumdan sonra normale döner, gebelikde sadece tek pozisyon var onunda etkisi olabilirBenim de serbest ama isteyerek başlıyoruz, yarım kalıyor. Ben de fiziksel değişimimin eşimi etkilediğini düşünüyorum ister istemez. Eşim öyle olmadığını söylüyor ama endişeleniyorum hep böyle devam ederse diye
Umarım öyledir yaa çok sağolunEşiniz bisey olur diye dikkatli olmaya çalişiyo ondan yarim kalabillir, doğumdan sonra normale döner, gebelikde sadece tek pozisyon var onunda etkisi olabilir