Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
iyi aksamlar. gebelikte badem yağı kullanmiştım ama doktorum çatlama olacaksa olur demişti. dogumdan sonra gobeğim toparlansin diye sıkılaştırıcı bi jel kullandım 2 hafta. sıkılıp biraktim. farkettimki hiç çatlağım kalmamıs.
iyi aksamlar. gebelikte badem yağı kullanmiştım ama doktorum çatlama olacaksa olur demişti. dogumdan sonra gobeğim toparlansin diye sıkılaştırıcı bi jel kullandım 2 hafta. sıkılıp biraktim. farkettimki hiç çatlağım kalmamıs.
Jelden dolayi mi catlaklariniz gecti . Rica etsem kullandiginiz jelin markasini yazabilir misiniz
[/QUOmarka vermek doğru olurmu bilmiyorum ama ersağın sıkılaştırıcı jeli. ben o amacla kullanmadim ama iyi geldi.
Ben 6 aylık hamikeyim mustela'nın çatlak kremini kullanıyorum. Şu an bişey yok ama ilerleyen aylarda ne olur bilemem. İntenette yorumlarda kullanan herkes cok memnun Du onun için aldm siz kaç aylık hamilesiniz?