• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve çatlak

Kelebenkkkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
158
-18
18
27
Arkadaalar merhaba . Gebelikte hangi catlak kremini kullandiniz acaba öneriniz varsa yazabilir misiniz ? Birde yağ önerisi olan da yazabilir mi ? 🙏

Arkadaalar merhaba . Gebelikte hangi catlak kremini kullandiniz acaba öneriniz varsa yazabilir misiniz ? Birde yağ önerisi olan da yazabilir mi ? 🙏
iyi aksamlar. gebelikte badem yağı kullanmiştım ama doktorum çatlama olacaksa olur demişti. dogumdan sonra gobeğim toparlansin diye sıkılaştırıcı bi jel kullandım 2 hafta. sıkılıp biraktim. farkettimki hiç çatlağım kalmamıs.

iyi aksamlar. gebelikte badem yağı kullanmiştım ama doktorum çatlama olacaksa olur demişti. dogumdan sonra gobeğim toparlansin diye sıkılaştırıcı bi jel kullandım 2 hafta. sıkılıp biraktim. farkettimki hiç çatlağım kalmamıs.
Jelden dolayi mi catlaklariniz gecti . Rica etsem kullandiginiz jelin markasini yazabilir misiniz

Ben 6 aylık hamikeyim mustela'nın çatlak kremini kullanıyorum. Şu an bişey yok ama ilerleyen aylarda ne olur bilemem. İntenette yorumlarda kullanan herkes cok memnun Du onun için aldm siz kaç aylık hamilesiniz?

lierac phytolastil 2 haftadır kullanıyorum. öncesinde hindistan cevizi yağı kullanıyordum daha çatlağım yok ikiz gebelik benim

Back