E Emocumsu Yeni Üye Kayıtlı Üye 1 Nisan 2023 1 0 1 27 1 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Emocumsu #1 Yakın zamanda beyin ameliyatı oldum. Akabinde hamile kaldım haberim yoktu ameliyat sürecinde antibiyotik ve ağrı kesici aldım. Tomografiye girdim şuan 8 haftalık hamileyim bebekte bişey varmıdır
Yakın zamanda beyin ameliyatı oldum. Akabinde hamile kaldım haberim yoktu ameliyat sürecinde antibiyotik ve ağrı kesici aldım. Tomografiye girdim şuan 8 haftalık hamileyim bebekte bişey varmıdır
WOMAN Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Pro Üye 30 Mart 2009 14.513 1 65.184 1.123 1 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Emocumsu #2 Emocumsu .!.: Yakın zamanda beyin ameliyatı oldum. Akabinde hamile kaldım haberim yoktu ameliyat sürecinde antibiyotik ve ağrı kesici aldım. Tomografiye girdim şuan 8 haftalık hamileyim bebekte bişey varmıdır Genişletmek için tıkla... Tomografiye kac haftalikken girdiniz
Emocumsu .!.: Yakın zamanda beyin ameliyatı oldum. Akabinde hamile kaldım haberim yoktu ameliyat sürecinde antibiyotik ve ağrı kesici aldım. Tomografiye girdim şuan 8 haftalık hamileyim bebekte bişey varmıdır Genişletmek için tıkla... Tomografiye kac haftalikken girdiniz