İlk 3 ay ilacsiz, sonra ilac killandim, emzirirken de kullaniyorum,sorun yok yani, cok sukur :)Merhaba çok geçmiş olsun..şu anki durumun nasıl merak ettim??? bende gebelik düşünüyorum 39 yaşındayım ama ilaçsız nasıl atlacağım bilmiyorum..sen nasıl oldun merak ettim umarım iyisindir
boyle duyunca icim rahatliyor..kendimi kotu hissetmeyim degil mi??? ilaclada olso sorunsuz gebelik olabiliyor..sizin adiniza cok sevindimİlk 3 ay ilacsiz, sonra ilac killandim, emzirirken de kullaniyorum,sorun yok yani, cok sukur :)
peki ilac ismi verseniz..psikiyatrime sunayim en azindan..ne kullandiniz 3 aydan sonra???İlk 3 ay ilacsiz, sonra ilac killandim, emzirirken de kullaniyorum,sorun yok yani, cok sukur :)
sen ne kullanıyordun ki ??? rahatsızlığın neydi??gebelik tetiklemedi mi???Ben bıraktım canm. Ilk zamanlar cok zorlandim ama alistim
sen ne kullanıyordun ki ??? rahatsızlığın neydi??gebelik tetiklemedi mi???
aman gebelik iyi geçsin de , doğumdan sonra hemen başlarsın ne diye düşünüp kendini beynini yorcan.ben bir doğursam o günü bi r görsem emzirmemeye bile razıyım..ertesi gün başlarım ilaçlara..ruh sağlığı herşeyden önemli..seninde az kalmış takıntıların normal ilaçsız duruyosun..azcık daha sabret sonra başla ilaca kafan rahatlasın..allah yardımcın olsun cnmCanm bende panik atak ve sinir cok vardi. Lustral kullaniyordum. Hamileliği ogrendim kendi kafama gore bıraktım orda biraz bilincsizce davrandim. Ama hamileligin verdigi mutlulukla sanki ilacı kullaniyomus gibiydim. Ama arada bir ellerimde titreme oldu ve durup dururken aglamalar oluyordu. Simdide kendi kendime takintilar oluştu mesela bebege kimsenin dokunmasını istemiyorum. Cok sacma dusunceler olustu bi tek ben bakmak istiorum bebegime. Herhalde dogumdan sonra tekrar ilaca baslicam gibi
ayrıca sen istemezsen senden başka kim dokunabilirki bebeğe..sen annesin tabiki sen bakıcan..kuzenimde hamileyken aynı şeyleri düşünmeye başladı kimse dokunmayacak ben bakacam diye ve aynen öyle yapıyor şu an..ne annesini ne kayınvalidesini yatırdı evinde kendi ilgilenmek istiyormuş kimsenim müdehalesini istemiyormuş..bundan kolay ne var kimseyi kırmadan izah edersin anlayışla karşılarlar zaten mecbur..kendini hiç germeCanm bende panik atak ve sinir cok vardi. Lustral kullaniyordum. Hamileliği ogrendim kendi kafama gore bıraktım orda biraz bilincsizce davrandim. Ama hamileligin verdigi mutlulukla sanki ilacı kullaniyomus gibiydim. Ama arada bir ellerimde titreme oldu ve durup dururken aglamalar oluyordu. Simdide kendi kendime takintilar oluştu mesela bebege kimsenin dokunmasını istemiyorum. Cok sacma dusunceler olustu bi tek ben bakmak istiorum bebegime. Herhalde dogumdan sonra tekrar ilaca baslicam gibi
ayrıca sen istemezsen senden başka kim dokunabilirki bebeğe..sen annesin tabiki sen bakıcan..kuzenimde hamileyken aynı şeyleri düşünmeye başladı kimse dokunmayacak ben bakacam diye ve aynen öyle yapıyor şu an..ne annesini ne kayınvalidesini yatırdı evinde kendi ilgilenmek istiyormuş kimsenim müdehalesini istemiyormuş..bundan kolay ne var kimseyi kırmadan izah edersin anlayışla karşılarlar zaten mecbur..kendini hiç germe
Ornek cok var, ilac kullanip saglikli bebekleri olan, korkma rahat ol,lustral kullanmistim 3. Aydan sonraboyle duyunca icim rahatliyor..kendimi kotu hissetmeyim degil mi??? ilaclada olso sorunsuz gebelik olabiliyor..sizin adiniza cok sevindim