• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik ve antidepresan

Ssedeffglr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaslat hamileliğimin ilk haftalarından itibaren bircok antidepresan kullandım. Bu durum beni çok korkutuyor bunları düşündükçe bor türlü iyi olamıyorum. Acaba benim gibi ilk haftalardan itibaren ilaç kullanan arkadaşım var mı yardımcı olursaniz deneyimlerinizi anlatirsaniz çok sevinirim

Arkadaslat hamileliğimin ilk haftalarından itibaren bircok antidepresan kullandım. Bu durum beni çok korkutuyor bunları düşündükçe bor türlü iyi olamıyorum. Acaba benim gibi ilk haftalardan itibaren ilaç kullanan arkadaşım var mı yardımcı olursaniz deneyimlerinizi anlatirsaniz çok sevinirim
Kacinci haftadasiniz su an? Doktor onayiyla mi aliyorsunuz ilaclarinizi?

Evet 10. Haftadayim ama dediğim gibi 5 ten beri kullaniyorum
Doktorlar boyle seylerde fayda zarar iliskisine bakarlar. Ben de ogrendigim zamanlar 7. Haftaya kadar falan kullanmaya devam etmistim psikiyatristime yonlendirmisti o da biraktirmisti kullanmayabilirsin diye. Demek ki sizin devam etmenizi uygun gormusler sizin faydaniza. Doktorunuz ne diyorsa odur.

Back
X