Aynen tarif ettiğiniz var bende de. Beyaz kesik gibi ve cok kotu bir koku var. Kaşıntı yok sadece mantar midır enfeksiyon mu acabaGeciyo ama belli sure sonra tekrarliyo cok kotu bi durum bende kasintida oluyo akintinda yogurt kesigi gibi seyler varmi
Inşallah olmaz bende suan inanılmaz bir koku var çok dikkat ediyorum hamile olduğumu ilk öğrendiğim de uni baby ıslak medillerini almıştım sabun da mantar yapar diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. uni baby nun ıslak pamugunu kullanıyorum. Günlük ped kullanıyordum o bakteri üretimine daha çok sebep oluyormuş bıraktım suan evde de olduğum için günde 2 kez çamaşır degisiyorum. En kısa zaman da da doktor a gidicem. Doktoruma anlatmıştım bir kaç kez durumu bol su iç geçer dedi ve hiç ilaç vermedi. Yeni doktorum ne dicek bakalimMantar enfeksiyondan olusuyo zaten canim gunluk ped kullaniyodum biraktim cok islaklik oluyo die pamuklu atletlerden kesdim mecburen ama pedden daha iyi geldi soguk suyla hic yikamiyorum ilik yada biraz sicak biraz biraz azaldi ama gecmiyo fitilde kullandim tekrarliyo yine ama suan bebege bi zarari olmadi insallah olmaz
Içinde alkol ve paraben olmadığı için içim rahat ti ama bu gidisim de doktor a bir sorayım. Iyice kuruluyorum. doktor a geçen ay gittiğim de yemek ve su konusunda problem yasadigimi söyledim gayet rahat verdiğim ilaçlar sana takviye yapar yiyemiyorsan yeme içme kendini zorlama dedi. Icim rahat değil tabi ki 1 litre su ya içiyorum ya içemiyorum normal de aklıma bile gelmez su içmek. Sağ salim atlatsaydik şu dönemi hayirlisiyla :)Valla bu supheler beni oldurcek islak mendil kullanmani tavsiye etmem sadece su kullan temizliginde ama kurula iyice benimkide bazen kokuyo bazen hic kokmuyo suyuda gunde en az bir litre icebiliyorum normalde bi bardak bile icen biri degildim