Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallah isteyen herkeze insallahhakkında hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin :)
Saglik ocaklari yarin kan aliyolarmisbizede haber edin
Gebelik testleri mi negatif çıkıyor anlamadım ben .sabah bende tekrar test yaptım ilk başta t çizgisi belli oldu sonra kayboldu daha önce yaptığım testte de hafif çizgi çıkmıştı sonra oda gitti2 gundur kan tahlili vermek nasip olmiyo
Yarina insallah
Pazrtesi kan verme günü degilmis
Salı ben gec kaldim
Vardır bundada bi hayir diyorum
Ve hala heycanla bekliyorum
Testler negatif çıkıyo
Bende hic cizgi belirtisi olmuyo kan tahlili verdim adetim.14 eylul bakalim sonuc ne cıkcak umarim idrar testleri sorunludur en garantiai kanGebelik testleri mi negatif çıkıyor anlamadım ben .sabah bende tekrar test yaptım ilk başta t çizgisi belli oldu sonra kayboldu daha önce yaptığım testte de hafif çizgi çıkmıştı sonra oda gitti![]()
Bende hic cizgi belirtisi olmuyo kan tahlili verdim adetim.14 eylul bakalim sonuc ne cıkcak umarim idrar testleri sorunludur en garantiai kan
Yarin sonucu yazarim insallahİnşallah canım bebeğin senledir şuan bende umutlandim![]()
Sonucu aldin mi alya naptinYarin sonucu yazarim insallah
Günüm gelmemisti ondan idrarda cikmamasi normal diyodum
Kanda 1 haftalikta olsa deger yukseliyo 1 gebelik yasadim artik tecrube edindim
Günüm gelmemisti ondan idrarda cikmamasi normal diyodum
Kanda 1 haftalikta olsa deger yukseliyo 2 gebelik yasadim artik tecrube edindim