Gebeliğe Hazırlık Gebelik varmıı¿¿

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hakkında hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin :)

2 gundur kan tahlili vermek nasip olmiyo
Yarina insallah
Pazrtesi kan verme günü degilmis
Salı ben gec kaldim
Vardır bundada bi hayir diyorum
Ve hala heycanla bekliyorum
Testler negatif çıkıyo

2 gundur kan tahlili vermek nasip olmiyo
Yarina insallah
Pazrtesi kan verme günü degilmis
Salı ben gec kaldim
Vardır bundada bi hayir diyorum
Ve hala heycanla bekliyorum
Testler negatif çıkıyo
Gebelik testleri mi negatif çıkıyor anlamadım ben .sabah bende tekrar test yaptım ilk başta t çizgisi belli oldu sonra kayboldu daha önce yaptığım testte de hafif çizgi çıkmıştı sonra oda gitti :KK43::KK1:

Gebelik testleri mi negatif çıkıyor anlamadım ben .sabah bende tekrar test yaptım ilk başta t çizgisi belli oldu sonra kayboldu daha önce yaptığım testte de hafif çizgi çıkmıştı sonra oda gitti :KK43::KK1:
Bende hic cizgi belirtisi olmuyo kan tahlili verdim adetim.14 eylul bakalim sonuc ne cıkcak umarim idrar testleri sorunludur en garantiai kan

Bende hic cizgi belirtisi olmuyo kan tahlili verdim adetim.14 eylul bakalim sonuc ne cıkcak umarim idrar testleri sorunludur en garantiai kan

İnşallah canım bebeğin senledir şuan bende umutlandim:anneadayı:

Uzuldum sizin adiniza ama, genelde idrar testi yapilir sonra kan vermeye gidilir teyit etmek için. Test negatif çıkıpta kan vermeye gitmeyi ilk defa duyuyorum farzedelim ki 1 tanesi bozuk hepsi mi bozuk çikacak ki.

Günüm gelmemisti ondan idrarda cikmamasi normal diyodum
Kanda 1 haftalikta olsa deger yukseliyo 1 gebelik yasadim artik tecrube edindim

Ben bir kaç kez erken gebelik testi aldim ondan da vazgectim artik hic kan vermedim. Insani strese sokmaktan başka birşey yapmiyor sabırsızlık.

Üzüldüm canım hayırlı vakit teşekkürler gelsin bebeğin sana üzülme .bende umudu kestim dün öğlen soğan suyu içtim bugün az bişe kanamanın oldu bir ay geçti nerdeyse benim

Back