Aynı gün Ovülasyon geçirmişiz. Benim de 20 ocaktı ama testte negatif çıkıyor. Sanırım daha erkenHanımlar merhaba aralık ayında iki kez rgl oldum son adetim aralık 24 ve sonrasında ovulasyon yaptım takii beklenen adet gününde gördüm ocak 20-21 yünede değerlendirdim ama hala regl olmadım 12 gün geçmiş oldu testte yapyorum negatif neden böyle olmuştur acaba pzrtsi kan vericem ama kafayada takmadım değil
Ya öylemi dedsiniz bende çıkmıyo diie üzüldümErken gebelik testi yapın. Kaset testte çıkmaz 14 günden önce. Gebelik olabilir
Ya beraber bekleyelim o zmanAynı gün Ovülasyon geçirmişiz. Benim de 20 ocaktı ama testte negatif çıkıyor. Sanırım daha erken
Aynen en az 5 gün sonra sonuç çıkar diye düşünüyorum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinYa beraber bekleyelim o zman
Amin canım inşallahAynen en az 5 gün sonra sonuç çıkar diye düşünüyorum inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
İlk defa duyuyorum böyle bir durumu. Ben daha önce yaşamadımYani benim adet olacağım gün ovulasyon olması tuhaf böyle olanlar varmıdır ??
Ne durumdasın canımHanımlar merhaba aralık ayında iki kez rgl oldum son adetim aralık 24 ve sonrasında ovulasyon yaptım takii beklenen adet gününde gördüm ocak 20-21 yünede değerlendirdim ama hala regl olmadım 12 gün geçmiş oldu testte yapyorum negatif neden böyle olmuştur acaba pzrtsi kan vericem ama kafayada takmadım değil
Valla farklılık olarak biraz bel ağrısı ve göğüslerde ağrım var sende durumlar nasıl hala olmadımNe durumdasın canım
Bende de ara sıra kasık ağrısı oluyor. Bende test yapıyorum negatif çıkıyor. Bakalım regl yi bekleyeceğizValla farklılık olarak biraz bel ağrısı ve göğüslerde ağrım var sende durumlar nasıl hala olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?