Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bı kaç gün dha beklemek istyorum sabah ilk idrarla yaptım oda bu sekildevar :) beta verin
Var bence ne zamandır deniyorsunu ya inş ben de görürüm bir gün çift çizgiyi
Amin inşallah canm baya zaman oldu canm çok skur bı sknti çıkmadı esimdede bndede 7 gün gecikti adetim supehlendim yaptım bnde blmiyorum bakalm brz dha beklicemVar bence ne zamandır deniyorsunu ya inş ben de görürüm bir gün çift çizgiyi
Var görünüyor hemen kan verin7 geçti adetim acaba gebelik varmi
Var görünüyor hemen kan verin
Var görünüyor hemen kan verinsabah gidecem cnm
Sabh gdecem cnmVar görünüyor hemen kan verin
Bize de haber verin lütfen umarım herşey dilediğiniz gibi olur.Sabh gdecem cnm
Ben çizgi göremedim ama bir de 10 dk uzun bir süre değil mi genelde 3 dk sonra görünüyor sonuc. Testte 10 dk mı yazıyorduArkadaşlar testim de ki gölgeliği görüyor musunuz ilk 10 dk çıkan var mı sizce
Ederim cnm haber bekliyorum pek umudum yok ama bakalm nasipBize de haber verin lütfen umarım herşey dilediğiniz gibi olur.
Hayırlısı olsun canım üzülme,vakti saati vardır elbet bebişine kavuşmanın.Sonuç negatif kızlar 2.30
negatifKızlar Allah aşkına şu teste bi bakın sabahta attım ama 2 kişi yazmış sadece. Lütfen bilgisi olanlar bi yazsın bu test bozuk mu ? Hatalı olabilir mi ?
Adetim 1 gün gecikti (ama düzenli bi adetim yok zaten) 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti madem günüm geçti bi daha deneyim dedim bu da bebetime marka kaset test. Şimdi sorum şu tekrar test yapmaya gerek var mı sizce sonuç bu şekilde negatif ama dikkatli bakarsanız çizgi C noktasının tam altında değil yani normalde testlerde C harfinin tam altında oluyordu bunda bu şekilde çıkmış
Testin içi kaymış canım malesef negatifKızlar Allah aşkına şu teste bi bakın sabahta attım ama 2 kişi yazmış sadece. Lütfen bilgisi olanlar bi yazsın bu test bozuk mu ? Hatalı olabilir mi ?
Adetim 1 gün gecikti (ama düzenli bi adetim yok zaten) 4 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatifti madem günüm geçti bi daha deneyim dedim bu da bebetime marka kaset test. Şimdi sorum şu tekrar test yapmaya gerek var mı sizce sonuç bu şekilde negatif ama dikkatli bakarsanız çizgi C noktasının tam altında değil yani normalde testlerde C harfinin tam altında oluyordu bunda bu şekilde çıkmış