Evet bence gebelik var. Hamilesin tebrik ederimKızlar merhaba, adetim 3 gün gecikti. Sol yumurtamda sürekli bir batma hissi vardı. Ve göğüs hassasiyeti çok oldu. Bugün test taptım sonuc bu sizce gebelik var mıdır?
Yaa çok tşk ederim inşallah vardır. Silik görünce emin olamadımEvet bence gebelik var. Hamilesin tebrik ederim
İnşallah yarın kan vereceğim çok teşekkür ederimEvet bariz var kan verin
Yaa çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda rabbim sana da nasip ederHamilesin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı bana İnşallah
Ay maşallah bal gibi hamilesinYaa çok tşk ederim inşallah vardır. Silik görünce emin olamadım
Var hayırlı olsun kan verinKızlar merhaba, adetim 3 gün gecikti. Sol yumurtamda sürekli bir batma hissi vardı. Ve göğüs hassasiyeti çok oldu. Bugün test taptım sonuc bu sizce gebelik var mıdır?
Amin inşallah canmYaa çok teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda rabbim sana da nasip eder
Ayy canımsın çok teşekkür ediyorumAy maşallah bal gibi hamilesinkız neresi silik bunun biz bi gölge bişey bulmak için neler yapıyoruz bunu görsem göbek atarım Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin analı babalı inşallah canım bana dua eder misin transferim oldu bekleme sürecindeyim inşallah bebeğim bana tutunmuştur
Rabbim gönlüne göre versin. İnş bebişin seninledir.Ay maşallah bal gibi hamilesinkız neresi silik bunun biz bi gölge bişey bulmak için neler yapıyoruz bunu görsem göbek atarım Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin analı babalı inşallah canım bana dua eder misin transferim oldu bekleme sürecindeyim inşallah bebeğim bana tutunmuştur
Rabbim gönlüne göre versin. İnş bebişin seninledir.
Amin canım çok teşekkür ederimamiin inşallah çok teşekkür ederim bebeğini sağlıkla analı babalı kucağına almanı diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?