Gebeliğe Hazırlık Gebelik varmı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mutluolmakhepmizinhakki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
15
3
86
meraba bayanlar. Düzenli adet görüyorum. Adetim 10 gün gecikti bugün. Dün duramadım test yaptım negatif çıktı. Kan testi yaptırmadım durum böyle olunca. Sizde nasıl oldu ? Gebelik ne zaman belli olur? Sizin adetiniz kaç gün gecikti ? Çok istiyorum bir bebeğim olsun

meraba bayanlar. Düzenli adet görüyorum. Adetim 10 gün gecikti bugün. Dün duramadım test yaptım negatif çıktı. Kan testi yaptırmadım durum böyle olunca. Sizde nasıl oldu ? Gebelik ne zaman belli olur? Sizin adetiniz kaç gün gecikti ? Çok istiyorum bir bebeğim olsun
Canım umutlanma ama kırılma da benim adetim 7 gün gecikmişti hala da olamiyordum ilişki oldu sabaha çok fena bir şekilde adet olmuştum galiba bazen tıkanıklık oluyor ve ilişki yoluyla açılıyor

Kızlar bişe soracaktım bn kan testi verdim sınırın üstünde çıktı yanı gebelik çok yeni dedi doktor salı günü ögrendim kan sonucunu ama pazar gününden beri adetim çok kötü kan geliyor adetim 5 gün geçtikten sonra adet oldum normal mi bu aranızda yaşayan var mi boyle

Kızlar bişe soracaktım bn kan testi verdim sınırın üstünde çıktı yanı gebelik çok yeni dedi doktor salı günü ögrendim kan sonucunu ama pazar gününden beri adetim çok kötü kan geliyor adetim 5 gün geçtikten sonra adet oldum normal mi bu aranızda yaşayan var mi boyle
Canım benimde çok üstünde çıkmıştı aynı şekilde. Kese görünmedi ultrasonda. 3 gün sonra kanamam oldu doktora gittim kimyasal dediler sonra parça geldi. Düşük yaptığım ortaya çıktı. Sen yazalı baya olmuş. Şimdi durumun nedir ?

Back