Erken gebelık testı deneyebılırsın ama adetını bekle derımArkadaslar catlatma ignemin 14. Gunu adetime 5 gün var. Ve ben dayanamayip bu sabah ilk idrarimla gebelik testi yaptim. Negatifi gördüm. Ama cok kasiklarim agriyodu yani ben kendimi var diye cok kurdum. Acaba erkenmi yoksa yokmu demeliyim bilemiyorum... erken gebelik testidemi denesem..
14 gün önce çatlatma iğnesi olduysan bat ya bugün ya yarın demektir. Testte mutlaka çıkardı şu zamanda. Çift çizgi olsa acaba iğneden mi derdim ama negatifse iğnenin etkisi bile kalmamış demektir. Yani gebelik olsaydı mutlaka çıkardı.Arkadaslar catlatma ignemin 14. Gunu adetime 5 gün var. Ve ben dayanamayip bu sabah ilk idrarimla gebelik testi yaptim. Negatifi gördüm. Ama cok kasiklarim agriyodu yani ben kendimi var diye cok kurdum. Acaba erkenmi yoksa yokmu demeliyim bilemiyorum... erken gebelik testidemi denesem..
14 gün önce çatlatma iğnesi olduysan bat ya bugün ya yarın demektir. Testte mutlaka çıkardı şu zamanda. Çift çizgi olsa acaba iğneden mi derdim ama negatifse iğnenin etkisi bile kalmamış demektir. Yani gebelik olsaydı mutlaka çıkardı.
Erken gebelık testı deneyebılırsın ama adetını bekle derım
Çizgiyi ben göremiyorum herhaldeIkinci netleşen test de bu sizce gebelik varmı 2 hafta var adetime nolur yardımcı olun ?
Ikinci netleşen test de bu sizce gebelik varmı 2 hafta var adetime nolur yardımcı olun ?
Himmm anladim tsk ederim.İki hafta varsa teste cıkmaz ki varsa da yeni döllenme olmuştur mümkün değil çıkması teste adet günün geçerse test yaparsın ben de ikinci çizgiyi göremedim
Saol canim yaaa insallah.Merhaba.Eger adet olmaniza iki hafta var ise cikmasi mumkun degil.Belki ondan onceki ay iki defa yumurtladiysaniz o tuttuysa ve ustune gorme yasadiysaniz boyle bir ihtimal olabilir ancak.Insallah vardir.Gonlunuzden gecen olsun ama bence daha cok erken.
Ayyy inşallah yaaaBaya erken test yapmak için malesef biraz sabır gerektiriyor... testte iki cizgi olmasi gerek bir çizgi zaten olmasi gereken ikinci cizgi silik bile çıksa hamilelik var demektir...insallah hayirlisi olur....
Valla mı ayy insallahYumurtlama günündesin bugün ilişki olursa hamile kalma ihtimalin artar canım.
Valla mı ayy insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?