Gebeliğe Hazırlık Gebelik varmi yokmu bilemedim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Morzirhli

Kün Fe Yekûn
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
979
628
53
Sakarya
Arkadaslar catlatma ignemin 14. Gunu adetime 5 gün var. Ve ben dayanamayip bu sabah ilk idrarimla gebelik testi yaptim. Negatifi gördüm. Ama cok kasiklarim agriyodu yani ben kendimi var diye cok kurdum. Acaba erkenmi yoksa yokmu demeliyim bilemiyorum... erken gebelik testidemi denesem..

Arkadaslar catlatma ignemin 14. Gunu adetime 5 gün var. Ve ben dayanamayip bu sabah ilk idrarimla gebelik testi yaptim. Negatifi gördüm. Ama cok kasiklarim agriyodu yani ben kendimi var diye cok kurdum. Acaba erkenmi yoksa yokmu demeliyim bilemiyorum... erken gebelik testidemi denesem..
Erken gebelık testı deneyebılırsın ama adetını bekle derım

Erken gebelik testi değilse çıkmaması normal. Benim 4 gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı. Erken gebelik testlerinden dene yada direk kan ver

14 gün önce çatlatma iğnesi olduysan bat ya bugün ya yarın demektir. Testte mutlaka çıkardı şu zamanda. Çift çizgi olsa acaba iğneden mi derdim ama negatifse iğnenin etkisi bile kalmamış demektir. Yani gebelik olsaydı mutlaka çıkardı.

14 gün önce çatlatma iğnesi olduysan bat ya bugün ya yarın demektir. Testte mutlaka çıkardı şu zamanda. Çift çizgi olsa acaba iğneden mi derdim ama negatifse iğnenin etkisi bile kalmamış demektir. Yani gebelik olsaydı mutlaka çıkardı.

Igneyi biraz gec vuruldum sanirim
Adetime 5 gün var

Arkadaşlar 2 gündür yaptığım teste ilk yaptigimda böyle oluyo 2 hafta var adetime sonrada bu test önemsemedim aradan 1 saat falan gecti kaldıkça koyulasti sizce gebelik varmı? Koyulasanida atarım simdi

Eklentiler

• 20190208_113240.jpg
    20190208_113240.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 86
Ikinci netleşen test de bu sizce gebelik varmı 2 hafta var adetime nolur yardımcı olun ?

Eklentiler

• 20190207_154913.jpg
    20190207_154913.jpg
    141,9 KB · Görüntüleme: 88
İki hafta varsa teste cıkmaz ki varsa da yeni döllenme olmuştur mümkün değil çıkması teste adet günün geçerse test yaparsın ben de ikinci çizgiyi göremedim

Merhaba.Eger adet olmaniza iki hafta var ise cikmasi mumkun degil.Belki ondan onceki ay iki defa yumurtladiysaniz o tuttuysa ve ustune gorme yasadiysaniz boyle bir ihtimal olabilir ancak.Insallah vardir.Gonlunuzden gecen olsun ama bence daha cok erken.

Baya erken test yapmak için malesef biraz sabır gerektiriyor... testte iki cizgi olmasi gerek bir çizgi zaten olmasi gereken ikinci cizgi silik bile çıksa hamilelik var demektir...insallah hayirlisi olur....:KK69:

Ama söyle bisey var bn bu son 2 aydır adetim 7 gün sürerken 2 gün sürdü kan tahlili verdim sağlık ocağında gebelik yok dedi ama ondan baya geçti sonra test yaptım bugün işte

Back