- 12 Aralık 2023
- 25
- 6
- 33
- Konu Sahibi mervecan1991
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim 4 gün var adet günüme inşallah vardırSilik bir cizgi goruyorum ama cok mu erken yaptiniz acaba testi? Adet gecikmenizi bekleyin gecikmediyse.
Insallah guzel dileklerim sizinle. Adet gecikmenizi bekleyin 1-2 gun sonra tekrar test yapinTeşekkür ederim 4 gün var adet günüme inşallah vardır
Valla dayanamadım bu gün kaset test yaptım onda da baya bı belli olan silik çizgi çıktı ikinci çizgiInsallah guzel dileklerim sizinle. Adet gecikmenizi bekleyin 1-2 gun sonra tekrar test yapin
Hayırlı olsun canım. Kan verirsin adet günün geçince .Valla dayanamadım bu gün kaset test yaptım onda da baya bı belli olan silik çizgi çıktı ikinci çizgi
Silik gördüm bende inşAllah vardır Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ne gibi belirtileriniz var aceba bende aşılama yaptırdım bu ay 4.kez bu inşallah tutar bende mide bulantısı var göğüs hassasiyeti var biraz bel ağrısı var kasık ağrısı yok ama halsizim bide ayakta çok kaldığım zaman başım dönüyor umarım psikolojik değildir dualarınızda bulunmak dileği ile Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahÇok silik bir çizgi gözüküyor ama varmı yokmu anlayamadım
Amin inşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin benim belirtilerin meme hassasiyeti yeni başlayan baş dönmeleri bel ağrısı koku hassasiyeti halsizlikSilik gördüm bende inşAllah vardır Rabbim gönlünüze göre versin inşallah ne gibi belirtileriniz var aceba bende aşılama yaptırdım bu ay 4.kez bu inşallah tutar bende mide bulantısı var göğüs hassasiyeti var biraz bel ağrısı var kasık ağrısı yok ama halsizim bide ayakta çok kaldığım zaman başım dönüyor umarım psikolojik değildir dualarınızda bulunmak dileği ile Rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah
Çok amin inşallah kan verdim sonuç bekliyorum hayırlısı Allahtan çok heyecanlıyımmRabbim isteyen herkese versin inşallahAmin inşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin benim belirtilerin meme hassasiyeti yeni başlayan baş dönmeleri bel ağrısı koku hassasiyeti halsizlik
Sonucum 5 çıkmış doktor negatif dedi hemde 2 gün sonra tekrar kan ver dedi anlamış değilim hamilemiyim değilmiyimAmin inşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin benim belirtilerin meme hassasiyeti yeni başlayan baş dönmeleri bel ağrısı koku hassasiyeti halsizlik
KısmetSonucum 5 çıkmış doktor negatif dedi hemde 2 gün sonra tekrar kan ver dedi anlamış değilim hamilemiyim değilmiyim
Aynen öyle her şeyin hayırlısı olur inşallahKısmet