• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik varmi sizce

Dilara30 kars

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2020
35
11
3
33
Sizce hamilelik varmı bu testi yaptım.3 gün kanama oldu normal adet gibi şimdi migde bulantısı karin agrisi baş agrisi var ne yapmam lazım...

Eklentiler

• 20201130_115748.webp
    20201130_115748.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 84
Çizgi kaç dk da çıktı. Dağılmış ama Pozitif görünüyor yadn beta baktırın

Çizgi kaç dk da çıktı. Dağılmış ama Pozitif görünüyor yadn beta baktırın
10 dakka olmuştur belki önceden yaptırdığımda sadece tek çizgi çıkıyordu bu testi adet tarihinden 5 gün geçtikten sonra yaptım o gün kanamam oldu 2 gun sürdü bu çizgi beni çok düşündürdü

Bence hamilesin şimdiden hayrlı olsun☺️
Kızlar ama söyle bor sorun var ben 3 sezeryan oldum doktor kordonlarımı kapattı tehlike var diye bide gecikme 5 gün sonra kanama oldu 2 gun sürdü sonra 3 günde azar azar oldu karnında ağrı uyku hali başım.cok ağrıyor migdm bulanıyor o yüzden şüpheliyim

10 dakka olmuştur belki önceden yaptırdığımda sadece tek çizgi çıkıyordu bu testi adet tarihinden 5 gün geçtikten sonra yaptım o gün kanamam oldu 2 gun sürdü bu çizgi beni çok düşündürdü
Canım bu test kanamadan önce mi sonra mı?

Canım silik ama belli testin . Hamile diyorlar böyle olunca ama kanamadan önce dedin şimdi kafam karıştı testi tekrarla emin olalim . Bu arada istiyorsun sanırım bebis insalah vardır

O zaman düşük olmuş olabilir canım 2 gün kanama olmuş..lekelenme değil anladığım kadarıyla.. . Bir de 3 çocuğunuz var anladığım kadarıyla kordon bağlama kararı sizin miydi doktorun muydu? Doktor bağladıysa eğer bir bildiği vardır ve risklidir neden korunmuyorsunuz her ihtimale karşı?

Canım silik ama belli testin . Hamile diyorlar böyle olunca ama kanamadan önce dedin şimdi kafam karıştı testi tekrarla emin olalim . Bu arada istiyorsun sanırım bebis insalah vardır
Evet kanama.oldu ama bende kararsız kaldım hamilelikte bütün belirtiler var bende iki aydır böyleyim karin agrisi çok var sanki karnimda tas var gibi

O zaman düşük olmuş olabilir canım 2 gün kanama olmuş..lekelenme değil anladığım kadarıyla.. . Bir de 3 çocuğunuz var anladığım kadarıyla kordon bağlama kararı sizin miydi doktorun muydu? Doktor bağladıysa eğer bir bildiği vardır ve risklidir neden korunmuyorsunuz her ihtimale karşı?
Evet doktorun kararıydı benim deyil ben korunmuyorum.baglattigim için birde geldi zaten kanama 2 çocuğum.var 1 erkek 1kiz ilk çocuğumu kaybettim

Kızlar bugün test yaptım tek çizgi çıktı kimyasal gebelik olabilirmi
Canım zaten kanama ile kimyasal son bulmuş. Aslında onu demek istedim. kimyasal olduğuna göre gebe de kalabilirsin tüplerini kontrol ettir doğru bağlanmış mı ? Annem de kendi isteği ile tüplerini bağlattığı halde hamile kalmıştı.. İşlem yanlış yapılmış tekrar operasyon geçirdi..

Bence doğru şekilde bağlasınlar ne bebeği ne kendinizi riske atın.

Back