Tesekkur ederimBen de göremedim canım çizgi. Inşallah sonuç yanlıştır iki gün sonra tekrarla bakalım testi insallah pozitifi görürsün
Bi de bu albi test galiba ben bu teste pek güvenmiyorum. 30 kere yapıp bir kere pozitif göremediğim için markaya gıcık da olmuş olabilirimTesekkur ederim
Regl ne zaman ki? Fotoğraflar çok uzak cekilmiş hayalet çizgi varsa da görünmüyor.
[/QUOTE regl 10 gun once bitti
Sabah ilk idrar ikisideSabah ilk idrarınla yap yarın suan birsey gözükmüyor cok uzak testler
Clear pink canımBi de bu albi test galiba ben bu teste pek güvenmiyorum. 30 kere yapıp bir kere pozitif göremediğim için markaya gıcık da olmuş olabilirimbat ne zamandı senin
Regl oldum ama 1 gun surdu o yuzden suphelenip yaptimNasıl 10 gün önce bitti. Yumurtlama oldu mu demek istediniz. Reglden 10 gün sonra niye test yaptınız çoook erken
Nasıl 10 gün önce bitti. Yumurtlama oldu mu demek istediniz. Reglden 10 gün sonra niye test yaptınız çoook erken
Bu isleri pek bilemedigim icin tam anlamıyorum ki canım ama reglim 1 gun ve kesik kesik surdu bende yaptım
Anladım evet normal değil belki yerleşme falandır. Ama fotoğraf uzak seçilmiyor. Siz flaş tutup bakarsanız anlaşılırRegl oldum ama 1 gun surdu o yuzden suphelenip yaptim
Gebelik yok canımIki testide ayni gun icinde yaptim 5 dk arayla gebelik varmı sizce ben ilk kez yapıyorum o yuzden anlayamadim
Pozitif görünüyor hayırlı solsunMerhaba kızlar. 6 gun geçince test yaptım. Sizce pozitif mi??Eki Görüntüle 2602726
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?