- 13 Nisan 2021
- 64
- 1
- 15
- 8
- 41
- Konu Sahibi Boncuk yarim01
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovulasyon testinde çıkması için çizginin kırmızı gibi kopkuyo olması lazımdı ama siz yine de gebelik testi yapın bu lh testi soru işareti kalır kafada belirsiz yaniKızlar adetim 2 gün gecikti adet günü öylesine test yapmıştım çok silik çizgi var gibiydi ama bugün yumurtlama testi olunca evde onu denedim birkaç kişinin öyle öğrendiğini duymuştum sizce var mı gebelik
Tamam çok teşekkür ederim çok geçmediği için belki hafif olabilir mi diye sizlere de sorayım dedim çok sağolunOvulasyon testinde çıkması için çizginin kırmızı gibi kopkuyo olması lazımdı ama siz yine de gebelik testi yapın bu lh testi soru işareti kalır kafada belirsiz yani
Gebelik var çizgiler netKızlar adetim 2 gün gecikti adet günü öylesine test yapmıştım çok silik çizgi var gibiydi ama bugün yumurtlama testi olunca evde onu denedim birkaç kişinin öyle öğrendiğini duymuştum sizce var mı gebelik
İnşallah çok teşekkür ederimGebelik var çizgiler net
Gebelik var ilk çizgi koyu ikinci çizgi daha acık zaten oluor sizinkide öle hayırlı olsunKızlar adetim 2 gün gecikti adet günü öylesine test yapmıştım çok silik çizgi var gibiydi ama bugün yumurtlama testi olunca evde onu denedim birkaç kişinin öyle öğrendiğini duymuştum sizce var mı gebelik
Gebelik var çizgiler net
Yalniz bu gebelik testi değil hanımlar, ovulasyon testiGebelik var ilk çizgi koyu ikinci çizgi daha acık zaten oluor sizinkide öle hayırlı olsun
Kızlar adetim 2 gün gecikti adet günü öylesine test yapmıştım çok silik çizgi var gibiydi ama bugün yumurtlama testi olunca evde onu denedim birkaç kişinin öyle öğrendiğini duymuştum sizce var mı gebelik