- 4 Şubat 2025
- 7
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi curlygirly
-
Anladığım kadarıyla 1saat içinde 2. Testi yaptım demiş. Pozitif benceCanım ben çizgiyi görüyorum ama bir saat dediğin için tereddütte kaldım bende geçen ay yaptım çizgi sonradan belirginleşti bildiğin pembe oldu ama sonrasında adet oldum biraz daha zaman geçsin tekrarla derim testi inşallah hayirli haberler alırız
Evet bir saat içinde iki test yaptım. Yarın sabah tekrar deneyeceğim.Anladığım kadarıyla 1saat içinde 2. Testi yaptım demiş. Pozitif bence
İnşallah pozitiftir. HeyecanlandımEğer o sekildeyse bence de pozitif adet günü bile gelmemiş bu şekilde silik çıkması normal
İlk yaptığımda beş dakika içinde ikinci çizgiyi gördüm. İkincisinde de 10 dakika sonra çıktı ikinci çizgi.Anladığım kadarıyla 1saat içinde 2. Testi yaptım demiş. Pozitif bence
Ay ben bile heyecanlandım bende test yapacağım ama biraz daha geçsin istiyorum ovülasyon testi ile takip ettim bu ay yumurtlama olalı 11 gün oldu
Testlerin hassasiyeti farklıdır bence hamilesiniz hayırlı olsun inşallahİlk yaptığımda beş dakika içinde ikinci çizgiyi gördüm. İkincisinde de 10 dakika sonra çıktı ikinci çizgi.
İnşallahTestlerin hassasiyeti farklıdır bence hamilesiniz hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?