Bakalım canım beklicem bir kaç gün daha . Normalde böyle olmazdı çünküCanım üzülerek söylüyorum gebelik yok gibi. Çünkü zaten 3 gun gecikmişsin buna rağmen testin negatif çıkmış. Adetin sökülememiş gibi görünüyor. Ama test de bozuk olabilir tabi yeniden dene bence kafan rahat etsin
Amin canım inşallahAllah gönlüne göre versin insaallah canım
Canım yumurtlama gününü biliyor musun takip ettinmi geç yumurtlama olabilir ben adet gecikmemin beşinci günü pozitif görmüştüm. Geç döllenmeyse bu ihtimal var.Arkadaşlar adetimin üstünden 3gun geçti fakat 3 gündür genelde sabaha doğru sancı oluyor gün içinde de oluyor ama adet yok. Normalde adet olacağım zaman boyle olmaz olacağım gün tek sancım olur ve adet olurum. bunda ise 3 gündür kasıklarımda agri sancı var .Test ise negatif .
Evet canım yumurtlama günümü takip ettim bu ay testlerle. 14nisan idiCanım yumurtlama gününü biliyor musun takip ettinmi geç yumurtlama olabilir ben adet gecikmemin beşinci günü pozitif görmüştüm. Geç döllenmeyse bu ihtimal var.
Canım birde yazdığım türde belirti yaşadın mı adet olacakmış gibi sancı. Benim 3 gündür öyle normalde asla öyle olmam ama anlamadım:/Canım yumurtlama gününü biliyor musun takip ettinmi geç yumurtlama olabilir ben adet gecikmemin beşinci günü pozitif görmüştüm. Geç döllenmeyse bu ihtimal var.
O zaman geçmiş olmuyor ki adetinizEvet canım yumurtlama günümü takip ettim bu ay testlerle. 14nisan idi
Kasılarımda batma ve yumurta akı şeklinde akıntı vardı yumurtlama üzerinden en az 12en çok 17 gün geçene kadar betanın idrara geçmesi olabilir bugün yarın çıkar varsa gebelik testinde pozitif görürsünCanım birde yazdığım türde belirti yaşadın mı adet olacakmış gibi sancı. Benim 3 gündür öyle normalde asla öyle olmam ama anlamadım:/
Teşekkürler canımKasılarımda batma ve yumurta akı şeklinde akıntı vardı yumurtlama üzerinden en az 12en çok 17 gün geçene kadar betanın idrara geçmesi olabilir bugün yarın çıkar varsa gebelik testinde pozitif görürsün
Merhaba bende size bu konuyla alakalı bişey sormak istiyorum. Benim yumurtlamam cok geç oldu en son 18 subatta adet olmştum ovülasyon testleriyle takip ettm şubat mart ayndaCanım yumurtlama gününü biliyor musun takip ettinmi geç yumurtlama olabilir ben adet gecikmemin beşinci günü pozitif görmüştüm. Geç döllenmeyse bu ihtimal var.
MerhabaMerhaba bende size bu konuyla alakalı bişey sormak istiyorum. Benim yumurtlamam cok geç oldu en son 18 subatta adet olmştum ovülasyon testleriyle takip ettm şubat mart ayndaolmadı 13 nisanda yani tam 61.günde yumurtlama gördüm o gün bugündr geçmek bilmeyen kasık bel ağrısı akıntı ve gaz sancısı var kramplarım var. Bugun yumurtlamann 14. günü bi kaç kez test yptm bugun de dahil olmak üzere ama negatif. Ha bide yumurtlamann 8.günü beta baktrmştm belki kana geçmiştr diye ama 1.54 cıkmştı(ki bu değer geçtiğimz mart ayında 0.10du) şmdi merak ettmğm su acaba bugun henuz 14.gün oldugu içn görünmüyor olablr mi idrarda. Yada geç yumurtlama sebebiyle geç döllenme olmş olablirmi bi fikriniz varmı yardımcı olrsan cok sevinirim.
Öncelikle cevap verme nezaketinz için çok teşekkür ederim. Evet malesef yıllardır pco var. Cok takmıyordm her sene 2 kere böyle geickmem olrdu ama diğer aylarda 30-35gün de olurdum mutlaka ama 3 bucuk aylık evliyim o yüzden sorun teşkil etmeye basladı smdiden. Evet işte bende geçtiğimz aylarda verdiğim beta testi öyleydi 0.10 civarı. Ama geçtiğimz hafta yumurtlamadan sonraki 8. Gün 1.54 cıkınca acabamı dedm kendi kendime. Gerçi hoş 5-50 arası referans değeri kabul görüyor. Bugun 14.gün yani adet olmam gereken süreç henuz başladı. Yaptığım test erken değil normal gebelik testi o yüzdn acaba idrara geçmemiş olablrmi diyorm.Merhabapko nuz varmı acaba çok geç yumurtlama olduğu için değil çok uzun süre adet görmediğiniz için soruyorum. Yumurtlamadan 17gün geçene kadar gebelik ihtimaliniz var geç döllenmede böyle olabiliyormuş. Birde değer normalde sıfır oluyor gebelik olmadığı zaman burda okumuştum değeri 0.100olup sonra bire ikiye çıkanlar da kimyasal gebelik oluşmuş sonrasında çok düşük artışlar göstermiş. İsterseniz bikere daha beta ölçümü yaptırın bazen idrar testleri yanıltabilir en neti kan testinde belli olur
Arkadaşlar adetimin üstünden 3gun geçti fakat 3 gündür genelde sabaha doğru sancı oluyor gün içinde de oluyor ama adet yok. Normalde adet olacağım zaman boyle olmaz olacağım gün tek sancım olur ve adet olurum. bunda ise 3 gündür kasıklarımda agri sancı var .Test ise negatif .
Bakalım canım bende bekliyorum umarım güzel sonuçlar alırımçok benzerini yaşadım, dayanamayıp test yaptığım sırada adetim söküldü. üzgünüm çok.
inşallah bir gün hayırlısıyla olur sizin de:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?