Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzeni kullandiysaniz sanmıyorum ama bi gebelik testi yapin emin olmak icinBen iğne vuruluyordum her ay fakat geçen ay hap kullandım ama adet olmadım hala gebelik var mıdır?
Sadece ikinci günü içmeyi unutmuştum . Sonra üçüncü günü devam ettim . Ama öğrendim ki unuttuysan eğer diğer gün iki tane icmen gerekiyormuş. Evt test yaptım az önce negatif çıktıDüzeni kullandiysaniz sanmıyorum ama bi gebelik testi yapin emin olmak icin
Adetiniz gectiyse ve negatif ciktiysa yoktur. Ben su zamana kadar cok test yaptim hicbirinde yaniltmadiSadece ikinci günü içmeyi unutmuştum . Sonra üçüncü günü devam ettim . Ama öğrendim ki unuttuysan eğer diğer gün iki tane icmen gerekiyormuş. Evt test yaptım az önce negatif çıktı![]()
Umarım öyledir. Bn yinede bir kadın doğuma gidersem iyi olur. Az bi zaman değil 15 gündür adet olmadım.Adetiniz gectiyse ve negatif ciktiysa yoktur. Ben su zamana kadar cok test yaptim hicbirinde yaniltmadi
Bencede ihmal etme kist falan olusmus olabilirUmarım öyledir. Bn yinede bir kadın doğuma gidersem iyi olur. Az bi zaman değil 15 gündür adet olmadım.
Olabilir mi? Gerçekten ne bilim hiç bu şekilde düşünmemiştim.Bencede ihmal etme kist falan olusmus olabilir
Yani benim arkdsta olusmustu ama gecici bi kist ama dogum kontrol hapi kullanlarda olmuyo diye biliyorm doktor ilac verdi gecmisti. Yinede sizin akliniza kotu bisey getrmeyeyim yani gitmekte fayda var dediniz gibi 15 gun kisa bi sure degil belki stresten falan gecikmise olabilirOlabilir mi? Gerçekten ne bilim hiç bu şekilde düşünmemiştim.
AnladiYani benim arkdsta olusmustu ama gecici bi kist ama dogum kontrol hapi kullanlarda olmuyo diye biliyorm doktor ilac verdi gecmisti. Yinede sizin akliniza kotu bisey getrmeyeyim yani gitmekte fayda var dediniz gibi 15 gun kisa bi sure degil belki stresten falan gecikmise olabilir
Anladım . Çok teşekkür ederim cevaplarınız için sorumu.Anladi
Anladım peki çok teşekkür ederim sorumu cevapladiginiz için.Yani benim arkdsta olusmustu ama gecici bi kist ama dogum kontrol hapi kullanlarda olmuyo diye biliyorm doktor ilac verdi gecmisti. Yinede sizin akliniza kotu bisey getrmeyeyim yani gitmekte fayda var dediniz gibi 15 gun kisa bi sure degil belki stresten falan gecikmise olabilir
Rica edrm insallah bisey yokturAnladım . Çok teşekkür ederim cevaplarınız için sorumu.
İnşallah yoktur. Ama inşallah gebelikte yoktur.Rica edrm insallah bisey yoktur
Insallahİnşallah yoktur. Ama inşallah gebelikte yoktur.![]()